Μαρία Μενούνος: Έγινε για πρώτη φορά μητέρα - Το ελληνικό όνομα που επέλεξε για το παιδί της
Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της έγιναν για πρώτη φορά γονείς μέσω παρένθετης μητέρας.

Η Μαρία Μενούνος έγινε μητέρα για πρώτη φορά, αφού «πάλεψε» επί δέκα χρόνια με τον καρκίνο και την υπογονιμότητα. Συγκεκριμένα, η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Αντεργκάρο, έγιναν γονείς μέσω παρένθετης μητέρας, η οποία έφερε στον κόσμο ένας υγιές κοριτσάκι στις 23 Ιουνίου 2023.

Την ευχάριστη γνωστοποίησε η ίδια η Μαρία Μενούνος μέσα από το νέο τεύχος του Us Weekly, στο οποίο η 45χρονη πόζαρε αγκαλιά με την κόρη της, το όνομα της οποίας είναι Αθηνά Αλεξάνδρα.

«Ο γιατρός την άρπαξε κυριολεκτικά και την οδήγησε πάνω μου. Κάθισα μαζί της στο στήθος μου και ο Κέβιν κι εγώ κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον σαν, “Ω, Θεέ μου”. Ήταν απλώς σκέτη χαρά» δήλωσε η Μαρία Μενούνος στο US Weekly.

«Η Αθηνά είναι το μωρό θαύμα μας. Της είμαι τόσο ευγνώμων. Ξέραμε ότι θέλαμε ένα ελληνικό όνομα. Είχαμε μια λίστα και όλοι λένε όταν δείτε το μωρό, θα το μάθετε, αλλά αυτό ήταν εντελώς αναληθές για εμάς. Λέγαμε “τι κάνουμε;” Η Αθηνά είναι η θεά του πολέμου και της σοφίας, και ο Κέβιν αγάπησε τη δύναμη αυτού του ονόματος, οπότε αυτό ήταν!

Η Αθηνά γεννήθηκε στο Μιλγουόκι και ήμασταν εκεί μια εβδομάδα πριν, οδηγώντας την παρένθετη μητέρα στα ραντεβού του γιατρού και δειπνούσαμε με την οικογένειά της. Αλλά καθώς πλησιάζαμε στην ημερομηνία, της κλείσαμε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο μαζί μας, ώστε να είναι πιο κοντά στο νοσοκομείο. Φτάσαμε λοιπόν στο ξενοδοχείο, και έγινε εκείνο το βράδυ!» πρόσθεσε η Μαρία Μενούνος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Us Weekly (@usweekly)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;