Just Married: Ο Dylan Sprouse και η Barbara Palvin παντρεύτηκαν σε μία «ονειρεμένη» τελετή στην Ουγγαρία
Ο Dylan Sprouse παντρεύτηκε τη Barbara Palvin στην Ουγγαρία και τα στιγμιότυπα της τελετής θα σε κάνουν να «λιώσεις».

Ο αγαπημένος ηθοποιός Dylan Sprouse και το μοντέλο Barbara Palvin «ενώθηκαν» με τα δεσμά του γάμου το περασμένο σαββατοκύρια. Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε στην Ουγγαρία, τη χώρα που γεννήθηκε και γεννήθηκε το «αγγελάκι» της Victoria’s Secret.

Το ζευγάρι που μετράει ήδη 5 χρόνια σχέσης ανακοίνωσε τον αρραβώνα του μόλις τον Ιούνιο, αν και υπήρχαν φήμες ότι είχαν ήδη αρραβωνιαστεί από τον Σεπτέμβριο του 2022.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Weddings (@vogueweddings)

«Ήξερα από όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε ότι ήθελα να τον παντρευτώ», έχει πει η Barbara Palvin σε παλαιότερη συνέντευξη της. «Όμως, όσο σίγουρος κι αν είσαι, είναι μεγάλη υπόθεση».

«Δεν υπήρχε περίπτωση να μην παντρευτούμε στην Ουγγαρία», έχει δηλώσει το μοντέλο. «Οι γονείς μου θα με σκότωναν», συμπλήρωσε αστειυόμενη.

Λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους κυκλοφόρησαν βίντεο και εικόνες από τον γάμο τους, όπου το ζευγάρι φαίνεται πραγματικά ευτυχισμένο. Φυσικά στον γάμο έδωσε το παρών και ο δίδυμος αδερφός του Dylan, o Cole, με τον οποίο άλλωστε έγιναν γνωστοί παίζοντας στο «The Suite Life of Zack & Cody» και στο «The Suite Life on Deck». Δεδομένης της ομοιότητάς τους -hello… δίδυμοι-  πολλοί νομίζουν ότι ο Dylan έπαιζε τον γιο του Ross, τον Ben, στα «Φιλαράκια», ενώ στην πραγματικότητα αυτός ήταν ο τότε μικρός… Cole!

Στιγμιότυπα του γάμου τους αποθανάτισε ο φακός της Vogue με το μοντέλο να φοράει ένα πανέμορφο σατέν νυφικό σε στυλ κορσέ της Vera Wang, το οποίο «έδενε» υπέροχα με διάφανα γάντια και ένα μακρύ πέπλο. Από την άλλη πλευρά ο Dylan Sprouse επέλεξε ένα απλό μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο με γιακά και μαύρη γραβάτα, ενώ στερέωσε δύο λευκά λουλούδια στο πέτο του, τα οποία ταίριαζαν με τα λουλούδια στο μπουκέτο της Palvin.

«Θα είναι ένα μεγάλο γεγονός, με τους γονείς μας να συναντιούνται για πρώτη φορά», έχει δηλώσει ο ηθοποιός αναφερόμενος στον γάμο του.

@voguemagazine Over the weekend, #BarbaraPalvinSprouse and #DylanSprouse ♬ original sound – Vogue

@voguemagazine The Sprouses are officially spouses! Congratulations to #BarbaraPalvin-Sprouse and #DylanSprouse ♬ original sound – Vogue

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;