Έφη Αχτσιόγλου: «Ούτε θα μπορούσα, ούτε θα ήταν σκόπιμο να μιμηθώ τον Αλέξη Τσίπρα»
«Εγώ εισηγούμαι μια νέα μεθοδολογία ηγεσίας»

Την πρώτη της συνέντευξη ως υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε η Έφη Αχτσιόγλου, αναλύοντας το όραμά της για την επόμενη ημέρα του κόμματος, αν νικήσει τους εκλογικούς της αντιπάλους.

Ερωτηθείσα για τους αντιπάλους της στην κούρσα διαδοχής του ΣΥΡΙΖΑ, η Έφη Αχτσιόγλου σημείωσε ότι «ο καθένας από τους συνυποψηφίους μου έχει μια εξαιρετική διαδρομή και έχει συμβάλλει στο να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ μια ισχυρή πολιτική δύναμη και μια κυβερνητική δύναμη. Αρα εγώ τις πορείες των συντρόφων μου τις τιμώ και θα τις τιμώ».

Για τον Αλέξη Τσίπρα επισήμανε πως είναι «μοναδικός ηγέτης. Έχει τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Φέρει και μοναδικά χαρακτηριστικά ως προσωπικότητα και μοναδικά χαρίσματα, καταφέρνοντας να μεγαλώσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε συγκεκριμένες συνθήκες και να τον κάνει κυβέρνηση. Ούτε θα μπορούσα, ούτε θα ήταν σκόπιμο να μιμηθώ τον Αλέξη Τσίπρα. Οποιοσδήποτε προσπαθεί να μιμηθεί κάποιον άλλον μάλλον σε καρικατούρα καταλήγει»

Ακόμη, η πρώην υπουργός αναφέρει πως σκοπεύει να κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ «ένα κόμμα των δομών, δηλαδή συγκεκριμένοι κανόνες, όχι κατ’ανάγκη των προσώπων για να μπορεί να έχει διαχρονικότητα».

Έφη Αχτσιόγλου: «Μια νέα μεθοδολογία ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ»

«Εγώ εισηγούμαι μια νέα μεθοδολογία ηγεσίας. Αυτό αφορά και το περιεχόμενο της πολιτικής. Τι υποστηρίζεις για την ελληνική κοινωνία; Πώς μπορείς να είσαι πιο δημιουργικός, πιο αποτελεσματικός; Ποιες είναι οι θέσεις οι οποίες μπορούν να συνομιλήσουν με τα σύγχρονα προβλήματα;» διερωτήθηκε και ανέλυσει τους προβληματισμούς της,

«Για παράδειγμα τα εργασιακά: Μιλούσαμε τόσο καιρό να αποκατασταθεί ο τάδε θεσμός ο δείνα θεσμός… βλέπετε ότι μιλάω πρωτίστως και αυτοκριτικά. Πολλοί εργαζόμενοι δεν καταλαβαίνουν τι είναι αυτό που λέμε, δεν τους αφορά αυτή η πραγματικότητα του παρελθόντος. Έχουν σύγχρονα προβλήματα. Τι έχεις να πεις για αυτούς;» σημείωσε η Έφη Αχτσιόγλου.

 

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;