Φωτιές: Οι εξελίξεις από τα πύρινα μέτωπα σε Ηλεία και Λέσβο
Όλα τα νεότερα από τα πύρινα μέτωπα στην Ηράκλεια Ηλείας και στην περιοχή Λαφιώνας της Λέσβου.

Οριοθετήθηκε, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε δασική έκταση στην περιοχή Ηράκλεια, του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, στην Ηλεία.

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν 52 πυροσβέστες, με τρεις ομάδες πεζοπόρου τμήματος και 17 οχήματα, καθώς και μία ομάδα επτά πυροσβεστών από την Μάλτα, που έχει εγκατασταθεί στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας.

 

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν συνεχώς, ώστε να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά και να αντιμετωπίσουν άμεσα πιθανές αναζωπυρώσεις.

Το έργο των πυροσβεστών συνδράμουν υδροφόρες και μηχανήματα έργου της αυτοδιοίκησης, ενώ νωρίτερα πραγματοποίησαν ρίψεις νερού τρία πυροσβεστικά αεροπλάνα.

Λέσβος: Yπό μερικό έλεγχο η φωτιά

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή Λαφιώνας στο δρόμο που οδηγεί στην Πέτρα, στη Λέσβο.

Η φωτιά ξέσπασε σε πυκνόφυτη περιοχή με ελιές σκίνους και πεύκα, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Στο σημείο πνέουν ενισχυμένοι άνεμοι.

Στο σημείο εξακολουθούν και επιχειρούν 23 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 7 οχήματα και 2 αεροσκάφη. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.

 

Πηγή Φωτογραφίας: Intime (Αρχείο)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;