Μάντρα: Αστυνομικοί προσπαθούν να πείσουν μοναχές να εκκενώσουν μοναστήρι
Η ΕΛ.ΑΣ. δημοσίευσε στα social media ένα συγκλονιστικό βίντεο που παρουσιάζει τις αγωνιώδεις προσπάθειες αστυνομικών να πείσουν τις μοναχές σε μοναστήρι στη Μάνδρα να το εγκαταλείψουν.

Η ΕΛ.ΑΣ. δημοσίευσε στα social media ένα συγκλονιστικό βίντεο που παρουσιάζει τις αγωνιώδεις προσπάθειες αστυνομικών να πείσουν τις μοναχές σε μοναστήρι στη Μάνδρα να το εγκαταλείψουν, ενώ οι φλόγες πλησιάζουν.

Εντωμεταξύ, η φωτιά φαίνεται να μαίνεται ανεξέλεγκτη και η πύρινη λαίλαπα να έχει τυλίξει τον οικισμό της Νέας Ζωής με τους 500 και πλέον κατοίκους που έχουν ήδη απομακρυνθεί.

Στο συγκλονιστικό βίντεο της Αστυνομίας, φαίνονται οι μοναχές συγκεντρωμένες στον προαύλιο χώρο της μονής να κάνουν το σταυρό τους, βλέποντας τις φλόγες να πλησιάζουν στον ορίζοντα. Δίπλα τους βρίσκονται αστυνομικοί να συνομιλούν μαζί τους, προσπαθώντας να τις πείσουν να φύγουν.

Σε άλλο πλάνο, ένας αστυνομικός φαίνεται να έχει γονατίσει και να μιλά σε μια γερόντισσα που είναι καθισμένη εντός του μοναστηριού, λέγοντας της να εκκενώσει τον χώρο της μονής.

 Κορινθία: Δεν φοβάμαι – Γερόντισσα αρνείται να εγκαταλείψει εκκλησία και να φύγει ενώ πλησιάζει η φωτιά

Την ίδια ώρα, το μέτωπο της φωτιάς στον Άγιο Χαράλαμπο Κορινθίας είναι κυριολεκτικά εκτός ελέγχου, με την κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού OPEN να καταγράφει γερόντισσα αρνούμενη να αφήσει την εκκλησία και να παραμένει στο σημείο παρά τον κίνδυνο για τη ζωή της. Τελικά, απομακρύνθηκε από το σημείο από δημοσιογράφους.

Δεν φοβάμαι” ακούγεται να λέει στην κάμερα του OPEN. “Έλα εδώ, έλα εδώ“, της φωνάζουν στη συνέχεια πολίτες, καλώντας την να γυρίσει πίσω για να μην κινδυνέψει η ζωή της, από τις φλόγες καθώς πλησιάζει σε επικίνδυνο σημείο.

Ένας δημοσιογράφος τότε την παίρνει από χέρι και την οδηγεί σε ασφαλές σημείο όπου βρίσκονται και οι ρεπόρτερ.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;