Φωτιά στο Λουτράκι: Διακόπηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου
«Η φωτιά φαίνεται να κινείται απειλητικά προς την νέα εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στην περιοχή των διοδίων του Καλαμακίου»

Διακόπηκε πριν από λίγο η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, εξαιτίας της φωτιάς στο Λουτράκι. Την ίδια ώρα, η φωτιά στο Λουτράκι φαίνεται να κινείται απειλητικά προς τη νέα εθνική οδό, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας.

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων τόσο στη νέα όσο και στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, από τα διόδια της Ελευσίνας μέχρι εκείνα της Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

«Η φωτιά φαίνεται να κινείται απειλητικά προς την νέα εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στην περιοχή των διοδίων του Καλαμακίου», δήλωσε στο ΑΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, Χάρης Βυτινιώτης.

Εξαιτίας των αναζωπυρώσεων, στα Ίσθμια και το Πανόραμα «το κακό συνεχίζεται και δεν θεωρούμε πως βρισκόμαστε σε μία κατάσταση ύφεσης, αλλά αυτό που καταγράφεται είναι μία επαναλαμβανόμενη ανεξέλεγκτη κατάσταση», συμπλήρωσε.

Φωτιά στο Λουτράκι: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος για 6 μήνες

Σημειώνεται, ότι ο δήμος Λουτρακίου κήρυξε την περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της φωτιάς που μαίνεται από χτες.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση στο Facebook, ο δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για 6 μήνες (δηλαδή μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2024) για να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της φωτιάς που έχει κατακάψει ολόκληρα στρέμματα και σπίτια.

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης αφορά τις Δημοτικές Κοινότητες Λουτρακίου – Περαχώρας και Ισθμίας της Δημοτικής Ενότητας Λουτρακίου – Περαχώρας και της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;