Η Britney Spears επιστρέφει με νέο τραγούδι με τον Will.I.Am
Britney Spears και Will.I.Am συνεργάζονται ξανά σε νέο τραγούδι - Πότε θα κυκλοφορήσει

Η Britney Spears ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή της στη μουσική μέσα από μία νέα συνεργασία με τον Will.I.Am. Όπως έγινε γνωστό, οι δύο καλλιτέχνες θα επανενώσουν τις δυνάμεις τους για ένα νέο σινγκλ που πρόκειται να κυκλοφορήσει σήμερα, 18 Ιουλίου.

Την είδηση επιβεβαίωσε το μέλος των Black Eyed Peas μέσα από ανάρτησή του στα social media το βράδυ της Δευτέρας. Ο Will.I.Am μοιράστηκε την είδηση της νέας συνεργασίας μέσα από ένα teaser βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του. Ο γνωστής καλλιτέχνης έγραψε στη λεζάντα: λεζάντα:

«Uh Oh!!!»

Στο βίντεο η Britney Spears ακούγεται να τραγουδά αυτό που πιθανώς να είναι το ρεφρέν του νέου τραγουδιού («Mind your business, bitch») με έναν up-tempo ρυθμό. Το teaser τελειώνει με την ανακοίνωση ότι το σινγκλ έρχεται στις 18 Ιουλίου, ενώ ο Will.I.Am συμπεριέλαβε επίσης το hashtag, «MindyourBusiness».

Οι δύο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στο «Big Fat Bass», ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε το 2011 που εμφανίστηκε στο άλμπουμ «Femme Fatale» της Spears καθώς και στην τεράστια επιτυχία «Scream & Shout», το βασικό σινγκλ από τον δίσκο «Willpower» του Will.I.Am. Το τελευταίο κυκλοφόρησε μαζί με ένα μουσικό βίντεο που ξεπέρασε το 1 δισ. σε προβολές στο YouTube!

Να υπενθυμίσουμε πως ο Will.I.Am ήταν, επίσης, ένας από τους παραγωγούς του άλμπουμ «Britney Jean» της Britney Spears, που κυκλοφόρησε το 2013.

Με πληροφορίες από Variety

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;