Britney Spears: Τον Οκτώβριο κυκλοφορεί η άκρως αποκαλυπτική αυτοβιογραφία της
H αυτοβιογραφία της Britney Spears με τίτλο, «The Woman in Me», δανειζόμενη στίχο από το τραγούδι της «Not A Girl, Not A Woman», θα κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο.

Παρά τις πολλές προτάσεις που είχε δεχτεί κατά καιρούς η Britney Spears, ειδικά μετά το τέλος της κηδεμονίας της το φθινόπωρο του 2021, για να μιλήσει για τη ζωή της, η απάντησή της ήταν πάντα αρνητική, ξεκαθαρίζοντας πως θα πει κάποια στιγμή όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για τη ζωή της μέσα από την αυτοβιογραφία της.

Αυτή η στιγμή έφτασε, σύμφωνα με το People, αφού η αυτοβιογραφία της με τίτλο, «The Woman in Me», δανειζόμενη στίχο από το τραγούδι της «Not A Girl, Not A Woman», θα κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο και συγκεκριμένα στις 24 Οκτωβρίου από τη Gallery Books.

«Η συγκινητική κατάθεση της Britney στο δικαστήριο συγκλόνισε τον κόσμο, άλλαξε νόμους και έδειξε πόσο η δύναμη και η γενναιότητά της αποτελούν πηγή έμπνευσης», δήλωσε στο People η Τζένιφερ Μπέργκστρομ, Αντιπρόεδρος της Gallery Books.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η αυτοβιογραφία της θα έχει παρόμοιο αντίκτυπο και θα είναι το εκδοτικό γεγονός της χρονιάς. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι που τη βοηθήσαμε να μοιραστεί επιτέλους την ιστορία της», πρόσθεσε.

Το βιβλίο αποκαλύπτει «για πρώτη φορά την απίστευτη διαδρομή και τη δύναμη στον πυρήνα μίας από τις μεγαλύτερες ερμηνεύτριες στην ιστορία της ποπ μουσικής», υπογραμμίζοντας τη «διαρκή δύναμη της μουσικής, της αγάπης και της σπουδαιότητας του να λέει μία γυναίκα την ιστορία της, με τους δικούς της όρους», αναφέρει το δελτίο τύπου της Gallery Books.

Το «The Woman in Me» είναι «μια γενναία και τρομερά συγκινητική ιστορία για την ελευθερία, τη φήμη, τη μητρότητα, την επιβίωση, την πίστη και την ελπίδα», συνεχίζει το δελτίο τύπου.

«Θέλω απλώς τη ζωή μου πίσω», είχε καταθέσει – μεταξύ άλλων – η Britney Spears στο δικαστήριο το 2021 όταν πάλευε για να λήξει το καθεστώς κηδεμονίας της από τον πατέρα της υπό το οποίο ζούσε για 13 χρόνια και για το οποίο αποκαλύφθηκαν πολλά κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους δικαστικής διαμάχης, αλλά σίγουρα υπάρχουν και πολλά περισσότερα που ακόμα δεν γνωρίζουμε.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;