Οι καλύτερες πισίνες στην Αθήνα - Οι τιμές για το 2023
Από 15 έως 90 ευρώ ανά άτομο, οι πισίνες που θα βρείτε στην Αθήνα

Το καλοκαίρι 2023 έφτασε και τις τελευταίες ημέρες δείχνει το σκληρό του πρόσωπο, με τον υδράργυρο να ανεβαίνει επικίνδυνα, αφού ο καύσωνας Κλέων επιμένει.

Πολλοί από εμάς έχουμε ξεμείνει στο καμίνι της Αθήνας και οι διακοπές μας ακόμα αργούν, οπότε το neolaia.gr είναι εδώ για να σας προτείνει μερικές πισίνες στην πόλη για να νοιώσουμε και εμείς λίγη δροσιά και την ψευδαίσθηση ότι βρισκόμαστε σε ένα κυκλαδίτικο νησί.

Ανεξάρτητα από το αν διαμένετε στα νότια, στα βόρεια ή στο κέντρο της Αθήνας, το σίγουρο είναι ότι υπάρχει μια πισίνα με όλες τις ανέσεις, και σε κοντινή απόσταση από σπίτι σας.

St. George Lycabettus Pool, Κέντρο Αθηνών

Στην καρδιά της Αθήνας, κάτω από τον Λυκαβηττό, στην ταράτσα του ξενοδοχείου St. George Lycabettus, θα βρείτε ένα roof garden για να δείτε την Αθήνα «πιάτο» και μια πισίνα μεγάλων διαστάσεων. Στον χώρο υπάρχει εστιατόριο αλλά και μπαρ για να απολαύσετε καλοκαιρινά κοκτέιλς και σνακ.

Όσον αφορά τις τιμές, τις καθημερινές το κόστος ανέρχεται στα 36 ευρώ για την ξαπλώστρα εάν είστε 1 άτομο, ενώ για σετ των 2 ατόμων, η τιμή είναι στα 55 ευρώ. Τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, το κόστος ανεβαίνει στα 42 και 70 ευρώ αντίστοιχα, ενώ για παιδιά 3 – 10 ετών θα πληρώσετε το 50% του αρχικού ποσού. Στην τιμή περιλαμβάνεται καφές ή αναψυκτικό.

Οι ώρες λειτουργίας της πισίνας είναι 10:00 – 20:00.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by St. George Lycabettus Hotel (@stgeorge_lycabettus_hotel)

Mavili beach, Πλατεία Μαβίλη

Εδώ, αν απομονώναμε την θέα, θα ήταν πράγματι σαν να κάνουμε βουτιές στην παραλία κάποιου νησιού. Με λίγο Μυκονιάτικο vibe, Περίπου 5 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό του μετρό «Αμπελόκηποι», βρίσκεται η πισίνα του Mavili beach, που είναι όντως… beach, αφού διαθέτει άμμο…

Οι ξαπλώστρες διατίθενται μόνο σε σετ, το οποίο κοστίζει 90 ευρώ (άρα εάν είστε ένα άτομο θα πληρώσετε 90 ευρώ και εάν είστε δύο θα πληρώσετε πάλι το ίδιο ποσό, δηλαδή 45 ευρώ ανά άτομο) για τις καθημερινές. Τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, το κόστος ανεβαίνει στα 105 ευρώ για ένα σετ. Υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής κρεβατιών. Στις τιμές περιλαμβάνεται νερό και καφές ή χυμός.

Οι ώρες λειτουργίας της πισίνας είναι 10:30 – 18:00.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MaviliBeach (@mavilibeach)

Semiramis Pool, Κηφισιά

Φεύγουμε από το κέντρο και πάμε προς την καταπράσινη Κηφισιά, η οποία κρύβει μια πισίνα, η οποία θα μπορούσε είτε να βρίσκεται στο Μόντε Κάρλο είτε να ανήκει στην Barbie. Mε ιδιαίτερο design και έντονα χρώματα θα βρείτε αυτή την πισίνα στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Semiramis.

Η τιμή είναι 40 ευρώ ανά άτομο τις καθημερινές και 50 ευρώ τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Στην τιμή εισόδου περιλαμβάνονται χρήση ξαπλώστρας, ομπρέλα, πετσέτα, καφές ή αναψυκτικό.

Οι ώρες λειτουργίας της πισίνας είναι: 11:00 – 19:00.

Πισίνα Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς

Κατεβαίνουμε απότομα στα Νότια και συγκεκριμένα στην πισίνα Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά, με το εντυπωσιακό all day restaurant bar, με θέα τη μαρίνα, η οποία παραμένει η πιο προσιτή οικονομικά επιλογή στην Αθήνα, παρέχοντας πραγματικά τα πάντα.

Τις καθημερινές, το κόστος ανέρχεται στα 15 ευρώ και τα Σαββατοκύριακα στα 20 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνεται χρήση ξαπλώστρας/τραπεζιού και καφές. Για την χρήση της πισίνας θα πρέπει να είστε από 16 ετών και πάνω.

Οι ώρες λειτουργίας της πισίνας είναι 10:00 – 18:00. Στη συνέχεια, μπορείτε να μεταφερθείτε για φαγητό, ποτό, ή καφέ στο εστιατόριο που λειτουργεί στον ίδιο χώρο, χωρίς όμως τη δυνατότητα χρήσης της πισίνας μετά τις 18:00.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
 1 
 1