The Witcher: Κυκλοφόρησε το trailer για τον δεύτερο τόμο της τρίτης σεζόν
The Witcher: Δείτε εδώ το τρειλερ του δεύτερου τόμου της τρίτης σεζόν, όπου θα δούμε για τελευταία φορά τον Henry Cavill στη σειρά.

Πριν από λίγη ώρα το Netflix κυκλοφόρησε το τρειλερ του δεύτερου τόμου της τρίτης σεζόν, που θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιουλίου. Σε λίγες λοιπόν εβδομάδες θα πούμε αντίο στον Henry Cavill, ο οποίος μέχρι στιγμής υποδύεται εξαιρετικά μτον Geralt, αφού όπως είναι ήδη γνωστό από την επόμενη σεζόν θα αντικατασταθεί από τον Liam Hemsworth (ελπίζουμε εξίσου επιτυχημένα!).

Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη της τρίτης σεζόν καθώς οι μονάρχες, οι μάγοι και τα θηρία της Ηπείρου ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt παίρνει την Ciri (Freya Allan) για να την κρύψει, αποφασισμένος να προστατέψει τη νεοσύστατη οικογένειά του από εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν. Η Yennefer (Anya Chalotra), στην οποία έχει ανατεθεί η μαγική εκπαίδευση της Ciri, τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza, όπου ελπίζουν να ανακαλύψουν περισσότερα για τις ανεκμετάλλευτες δυνάμεις του κοριτσιού – και αντί γι’ αυτό, ανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας. Πρέπει να αντεπιτεθούν, να θέσουν τα πάντα σε κίνδυνο ή να ρισκάρουν να χάσουν ο ένας τον άλλον για πάντα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος τόμος της τρίτης σεζόν κυκλοφόρησε στο Netflix στις 29 Ιουνίου.

Δείτε το τρειλερ:

 Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;