Rihanna: Η sexy φωτογράφιση για τη Fenty σε προχωρημένη εγκυμοσύνη
Η Rihanna σε νέα φωτογράφιση για το brand εσωρούχων Savage x Fenty.

Η Rihanna είναι μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες παγκοσμίως, ενώ αποτελεί ένα fashion icon που διαρκώς «σπάει» τα ταμπού και «ταράζει» τα νερά. Αυτή η περίοδος είναι μάλιστα μία από τις πιο ευτυχισμένες της ζωής της, αφού αμέσως μετά τη γέννηση του πρωτότοκου γιου της με τον Asap Rocky, είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

Η εγκυμονύσα Riri λοιπόν φωτογραφήθηκε φορώντας ροζ εσώρουχα σε μία sexy φωτογράφιση για τοe brand εσωρούχων Savage x Fenty. Στις φωτογραφίες η τραγουδίστρια ποζάρει ούσα σε προχωρημένη εγκυμσύνη με μεγάλη άνεση, αφού άλλωστε ποτέ δεν ένιωσε ντροπή φια το σώμα της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Λίγες εβδομάδες πριν η Rihanna είχε ανεβάσει εικόνες από μία φωτογράφιση, όπου πόζαρε χωρίς να φοράει ρούχα και ενώ βρισκόταν στη θάλασσα. Τότε η Rihann είχε γράψει στη λεζάντα: «Αυτή είναι μια σειρά από φωτογραφίες που εγώ ονομάζω “τρίψτες τις θ!λές σας”». Η ίδια τόνισε πως με αυτή την φωτογράφιση θέλησε να τιμήσει την πρώτη της εγκυμοσύνη και αγκαλιάσει τη μητρότητα και τα μαγικά που κάνει στο σώμα της.

Άλλωστε η ίδια φαίνεται πως δεν σταμάτησε στιγμή να νιώθει άνετα με το σώμα της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, δίνοντας με τον τρόπο της το παράδειγμα και σε άλλες γυναίκες και παροτρύνοντάς τες με τη στάση τους να «αγκαλιάσουν» και εκείνες το σώμα τους και τις αλλαγές που αυτό υφίσταται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;