Στάθης Σχίζας: Στηρίζει το Νίκο Μπάρτζη στον ημιτελικό - Η ανάρτησή του στο Instagram
Στάθης Σχίζας για Μπάρτζη: «Πάμε να στηρίξουμε έναν αληθινό χαρακτήρα»

Ο τελικός του Survivor All Star πλησιάζει και δύο παίκτες, ο Μάριος Πρίαμος και ο Νίκος Μπάρτζης, διεκδικούν μία θέση σε αυτόν. Με νέα ανάρτησή του στα social media ο Στάθης Σχίζας έδειξε τη στήριξή του στο Νίκο Μπάρτζη.

Απόψε σε ζωντανή μετάδοση από το Γαλάτσι, ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Μάριος Πρίαμος και ο Νίκος Μπάρτζης θα έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη, αφού θα αγωνιστούν στον ημιτελικό προκειμένου να κερδίσουν το «χρυσό εισιτήριο» του τελικού. Μάλιστα στο τέλιος της βραδιάς ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το όνομα του τρίτου φιναλίστ που «κλειδώνει» για τον τελικό.

Ο Σάκης και η Μαριαλένα πέρασαν απευθείας στον τελικό, αφού είχαν τις καλύτερες επιδόσεις στα τελευταία αγωνίσματα, ενώ Νίκος και Μάριος βρίσκονται πλέον στη διάθεση του κοινού, με τους τηλεθεατές και την ψήφο τους να έχουν τον τελευταίο λόγο.

Έτσι, ο Στάθης Σχίζας «ψήφισε» το Νίκο Μπάρτζη με story που ανάρτησε στο Instagram.

«Και τώρα έφτασε η ώρα. Δεν είναι τέλειος, κανένας δεν είναι τέλειος, αλλά είναι αληθινός. Αυτός είναι και μας αρέσει γιατί είναι αληθινός. Γι’ αυτό είναι φίλος μου. Πάμε να στηρίξουμε έναν αληθινό χαρακτήρα, έναν αληθινό άνθρωπο, με τα καλά και τα κακά του, αλλά αληθινά πάντα» έγραψε ο Στάθης Σχίζας υποστηρίζοντας τον Νίκο Μπάρτζη.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;