Σπύρος Μαρτίκας: «Η Μαριαλένα έφτασε τόσο μακριά λόγω συμφωνίας που δίχασε»
Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Σταυρούλα Χρυσαειδή σχολιάζουν τους φιναλίστ του Survivor All Star.

Καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (9/7), ο Σπύρος Μαρτίκας και η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor All Star, λίγα 24ωρα πριν από τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, σχολιάσαν όσα συνέβησαν φέτος και έδωσαν τα δικά τους προγνωστικά για τον μεγάλο νικητή.

Αρχικά, ο Σπύρος Μαρτίκας ανέφερε:

«Το φετινό Survivor ήταν εντελώς διαφορετικό από αυτό που περιμέναμε, παρ’ όλο που ήμασταν και φρέσκοι. Δηλαδή από το ένα μπήκαμε κατευθείαν στο άλλο»

Από την πλευρά της, η Σταυρούλα Χρυσαειδή υποστήριξε πως:

«Ήταν σαν να μη φύγαμε ποτέ, έτσι νιώθω εγώ. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είμαι στην τετράδα αλλά είμαι πολύ καλά. Όταν αποχώρησα, πήρα μία ανάσα γενικά. Παίρνω τόση αγάπη και μηνύματα από τον κόσμο, καμία σχέση με το πρώτο παιχνίδι, που είναι σαν να το ‘χω κερδίσει»

Ο Σπύρος Μαρτίκας, μάλιστα, αποκάλυψε αμέσως μετά:

«Εγώ έχω μία έκπληξη να φέρω στον Ημιτελικό για τον Βασάλο, έχω μιλήσει μαζί του. Θα το δούμε στον Ημιτελικό»

 

Στη συνέχεια, ζητήθηκε από τους δύο παίκτες να σχολιάσουν τους τέσσερις τελευταίους διαγωνιζόμενους του Survivor All Star με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή είπε:

«Ο Σάκης είναι πολύ καλό παιδί, σίγουρα επηρεάζεται από κάποια πράγματα. Είναι λογικό, όταν είσαι με τη σχέση σου μέσα στο παιχνίδι, να θέλεις και ο άνθρωπός σου να πηγαίνει καλά. Αγωνιστικά αξίζει να κερδίσει, ως χαρακτήρα έχω κάποιους ενδοιασμούς»

Ο Σπύρος Μαρτίκας τόνισε πως:

«Δεν ξέρω τι επιβραβεύουμε σε αυτό το παιχνίδι. Επιβραβεύουμε τον πιο καλό αγωνιστικά, τον πιο τίμιο, τον πιο δίκαιο, τον πιο έξυπνο, τον πιο ειλικρινή; Αν επιβραβεύαμε τα περισσότερα από αυτά, η Σταυρούλα θα ήταν ακόμα στον Άγιο Δομίνικο.

Εγώ νομίζω ότι η Μαριαλένα έφτασε τόσο μακριά, γιατί έγινε μία συμφωνία τελευταία στιγμή, η οποία δίχασε και στεναχώρησε. Αυτή η συμφωνία έφερε τη Σταυρούλα κοντά μας, ενώ η Σταυρούλα έπρεπε να είναι εκεί»

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;