Είκοσι ταινίες που υπόσχονται να φέρουν το καλοκαίρι στο σπίτι σου
Ταινίες για άραγμα με άκρως καλοκαιρινή διάθεση!

Βρισκόμαστε στα μέσα του Ιουλίου, ο πρώτος καύσωνας είναι ήδη προ των πυλών και πλέον μπορούμε να αναφωνήσουμε με χαρά πως ήρθε το καλοκαίρι (και να το εννοούμε!).

Τα θερινά σινεμά έχουν ανοίξει και υποδέχονται το κοινό τους, αλλά αν δεν θέλετε να πάτε σε κάποιο θερινό ή γενικώς σε κάποιον κινηματογράφος, τότε μπορείτε πάντα να αντικαταστήσετε το αεράκι με τον αέρα του air condition και να δείτε κάποια ταινιούλα στο σπίτι!

Και για να γίνει πιο summer η διάθεσή σας ακολουθούν δέκα ταινίες που σίγουρα θα δώσουν καλοκαιρινό «άρωμα» στο σπίτι σας!

1. Little Miss Sunshine

Υπόθεση: Σύσσωμη η εκκεντρική οικογένεια Χούβερ ξεκινάει για την Καλιφόρνια όπου η εξάχρονη κόρη τους πρόκειται να συμμετάσχει στα παιδικά καλλιστεία: ο νεαρός γιος έχει πάρει όρκο σιωπής, ο γκέι θείος αποπειράται να αυτοκτονήσει, ο παππούς παίρνει κοκαΐνη και ο πατέρας, ένας γκουρού σεμιναρίων αυτοβελτίωσης, κινδυνεύει να χρεωκοπήσει.

2. Monday

Υπόθεση:  Ο Μίκι και η Κλόι είναι δύο Αμερικανοί που γνωρίζονται στην καλοκαιρινή Αθήνα και ζουν μια συναρπαστική ερωτική σχέση. Όταν όμως ο χρόνος παραμονής της Κλόι στην Ελλάδα τελειώνει, πρέπει να πάρουν μια δεσμευτική απόφαση για το μέλλον τους.

3. Φτηνά Τσιγάρα

Υπόθεση: Ο Νίκος είναι ένας τριαντάχρονος άνεργος που ζει μόνος δίχως φιλενάδα, από πεποίθηση. Τον περιβάλουν διάφοροι τύποι ανθρώπων: ο ιδιοκτήτης του καφενείου όπου συχνάζει, ο Τέλης – μόνιμος θαμώνας και πολυλογάς που θεωρητικολογεί υπέρ του αχαλίνωτου σεξ – ο φίλος του, ένας κυνικός που παροτρύνει τον Τέλη στο κυνήγι της γυναίκας. Ο Μανώλης είναι τυχοδιώκτης, πρόθυμος να εμπλακεί στις πιο απρόσμενες καταστάσεις. Τελικά, ο Νίκος γνωρίζει σε ένα τηλεφωνικό θάλαμο τη Σοφία, μια όμορφη νεαρή κοπέλα γεμάτη αυτοπεποίθηση, από το χώρο της μόδας. Περιπλανιούνται μια νύχτα μαζί στην πόλη και χωρίζουν. Θα την αναζητήσει εκ νέου, καθώς πλέον ο περίγυρος του δεν τον εμπνέει.

4. Grease

Υπόθεση:  Ο Ντάνι, ένας από τους πιο δημοφιλείς μαθητές του λυκείου Ράιντελ Χάι στη δεκαετία του ’50, δεν θέλει να ομολογήσει ότι είχε καλοκαιρινό ερωτικό ειδύλλιο με μια νεοφερμένη συμμαθήτριά του.

5. Ένα μπλουτζίν για 4

Υπόθεση:  Τέσσερις 16χρονες φίλες, αχώριστες από παιδιά, αποχωρίζονται η μία την άλλη για πρώτη φορά για να πάνε διακοπές. Την τελευταία μέρα που βγαίνουν όλες μαζί για ψώνια, βρίσκουν ένα τζην παντελόνι που ταιριάζει σε όλες τέλεια.
Αποφασίζουν λοιπόν το τζην να είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ τους. Η κάθε το φοράει για μια βδομάδα πριν το στείλει στην επόμενη. Με ένα μαγικό τρόπο, και ενώ είναι μακριά, βιώνουν όλες των έρωτα, την απώλεια και τη δυνατή φιλία, μέσα σ’ ένα καλοκαίρι, που θα τους μείνει αξέχαστο.


6. Monte Carlo

Υπόθεση:  Μια νεαρή γυναίκα, η νευρική θετή αδελφή της και η καλύτερή της φίλη χρησιμοποιούν τις οικονομίες τους για ένα παλιό τους όνειρο: Διακοπές στο Παρίσι. Τίποτα όμως δεν πάει καλά και αποφασίζουν να νοικιάσουν δωμάτιο σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, μήπως και αλλάξει η τύχη τους. Μια από αυτές περνιέται για πλούσια Βρετανίδα κληρονόμος και έτσι, χωρίς να το καταλάβουν βρίσκονται σε περιπέτειες με φόντο το Μόντε Κάρλο.

7. Mamma mia!

Υπόθεση:  Διαβάζοντας το ημερολόγιο της μητέρας της, η Σόφι ανακαλύπτει ότι έχει τρεις… πιθανούς μπαμπάδες. Με αφορμή τον επικείμενο γάμο της, αποφασίζει να τους καλέσει κρυφά από τη μαμά της. Κι εκείνοι, είκοσι χρόνια μετά, καταφθάνουν στο ηλιόλουστο ελληνικό νησί όπου θα τελεστεί το μυστήριο.


8. Glass Onion: A Knives Out Mystery

Υπόθεση: Στο «Knives Out 2» ο ντετέκτιβ Blanc είναι παρών σε μια κρουαζιέρα με θέμα το φόνο-μυστήριο που φιλοξενείται από τον χαρακτήρα του Edward Norton. Φυσικά, κάτι δεν πάει καλά και τουλάχιστον ένα άτομο στο νησί ετοιμάζεται να κάνει το φόνο-μυστήριο, κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι.


9. 50 first dates

Υπόθεση: Στην ονειρεμένη Χαβάη, ο κτηνίατρος Χένρι Ροθ ερωτεύεται κεραυνοβόλα τη Λούσι, μετά από μια αξέχαστη συνάντηση. Αξέχαστη όμως είναι μόνο για εκείνον, καθώς η Λούσι που πάσχει από απώλεια μνήμης δεν θα τον θυμάται καν. Αναγκαστικά ο Χένρι θα πρέπει να της ξανασυστήνεται κάθε μέρα για να κερδίσει τον έρωτά της…


10. Ticket to paradise

Υπόθεση: Ένα διαζευγμένο ζευγάρι ταξιδεύει εσπευσμένα στο Μπαλί ώστε να αποτρέψει την κόρη του να παντρευτεί παρορμητικά, όπως είχαν κάνει οι ίδιοι πριν από 25 χρόνια.

11. High School Musical 2

Υπόθεση:  Η Σαρπέι προσπαθεί να κρατήσει τον Τρόι μακριά από τη Γκαμπριέλα και τους φίλους του. Ο σκοπός της; Να τον πείσει να κάνουν μαζί ένα ντουέτο για το τάλεντ σόου του σικ καλοκαιρινού κλαμπ της περιοχής. Όμως, όλη η παρέα έχει καταφέρει να βρει δουλειά στο διάσημο κλαμπ –χάρη στον Τρόι – και η δουλειά της σατανικής Σαρπέι δεν θα είναι τόσο εύκολη όσο φαντάζεται.


12. In The Heights

Υπόθεση:  Η υπόθεση εστιάζει στον ιδιοκτήτη ενός παλιού, ισπανικού μπακάλικου ο οποίος αφότου κληρονομεί την περιουσία της γιαγιάς του, κατακλύζεται από ανάμεικτα συναισθήματα καθώς πρέπει να κλείσει το κατάστημά του και να αποσυρθεί στη Δομινικανή Δημοκρατία. Λατρεύει την μουσική και τον χορό, και στη ζωή του μπαίνει και μία κοπέλα που αγαπάει και εκείνη εξίσου τα ίδια πράγματα.

13. Dirty Dancing

Υπόθεση:  Η νεαρή Φράνσις Χάουζμαν ξεκινά τις θερινές διακοπές με την αδελφή της και τους συντηρητικούς γονείς της στη κατασκήνωση που πηγαίνουν κάθε χρόνο. Ένα ακόμα βαρετό καλοκαίρι προβλέπεται για τη Φράνσις μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει τον Τζόνι, τον δάσκαλο χορού της κατασκήνωσης. Αρκετά μεγαλύτερός της και περιζήτητος από τις γυναίκες θα κεντρίσει το ενδιαφέρον της και θα αναστατώσει τη μυαλό της. Όταν ένα πρόβλημα υγείας αναγκάσει την παρτενέρ του να αποσυρθεί από τον διαγωνισμό χορού που έχει διοργανωθεί, η Φράνσις θα καταφέρει να πάρει τη θέση της. Τα μαθήματα χορού που έκανε κρυφά από όλους δεν θα ανατρέψουν μόνο τις προβλέψεις των παρισταμένων εκείνη τη νύχτα, αλλά και την ίδια της τη ζωή…

14. Call Me By Your Name

Υπόθεση: Στη Βόρεια Ιταλία του 1983 ο 17χρονος Έλιο περνάει ανέμελος τις καλοκαιρινές του διακοπές. Αν και περιτριγυρισμένος από όμορφα κορίτσια, με τα οποία φλερτάρει, αρχίζει να ερωτεύεται τον Αμερικανό ακαδημαϊκό Όλιβερ, ο οποίος φιλοξενείται στο οικογενειακό αρχοντικό του.

15. Σε Μια Εβδομάδα

Υπόθεση:  Ο προβληματικός έφηβος Γουίλ Χόκινς (Κέβιν Κουίν) έχει προβλήματα με τον νόμο που τον φέρνουν αντιμέτωπο με ένα σημαντικό δίλημμα: το αναμορφωτήριο ή μια χριστιανική καλοκαιρινή κατασκήνωση. Αν και αρχικά αισθάνεται έξω από τα νερά του, ο Γουίλ ανοίγει την καρδιά του, ανακαλύπτει τον έρωτα με ένα κορίτσι της κατασκήνωσης (Μπέιλι Μάντισον) και την αίσθηση ότι βρήκε το σπίτι του, στο τελευταίο μέρος που θα περίμενε ποτέ ότι θα το βρει.

16. Last Summer

Υπόθεση: Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών του σε μία μικρή, παραθαλάσσια πόλη, ο Ντενίζ αναζητάει την τρυφερότητα του παιδικού του έρωτα, ενώ εμπλέκεται σε ένα ερωτικό τρίγωνο.


17. Set It Up

Υπόθεση:  Δύο εξαντλημένοι προσωπικοί βοηθοί χρειάζονται επειγόντως διάλειμμα από το γραφείο για να απολαύσουν λίγο τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Έτσι, αποφασίζουν να συνεργαστούν για να κάνουν τα εργασιομανή αφεντικά τους να ερωτευτούν.


18. 500 μέρες με τη Σάμερ

Υπόθεση: Η ταινία του Μαρκ Γουέμπ αφηγείται την κοινή ερωτική ιστορία που διαδραματίστηκε μέσα σε 500 μέρες μεταξύ του ρομαντικού Τομ και της δύσπιστης απέναντι στις ερωτικές δεσμεύσεις Σάμερ.


19. Adventureland

Υπόθεση: Το καλοκαίρι του 1987 ο απόφοιτος κολεγίου, James Brennan, πιάνει δουλειά στο λούνα παρκ της περιοχής, η οποία δουλειά σύντομα θα αποδειχτεί στην καλύτερη προετοιμασία για την ζωή στο πραγματικό κόσμο.

20. Before Sunrise

Υπόθεση:  Ένας νεαρός άνδρας και μια γυναίκα γνωρίζονται σε ένα τρένο στην Ευρώπη και θα περάσουν ένα ρομαντικό βράδυ μαζί στη Βιέννη. Δυστυχώς όμως και οι δύο γνωρίζουν ότι αυτό θα είναι πιθανών η μοναδική νύχτα που θα περάσουν μαζί.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1 
 0 
 0 
 0