Μαντόνα: Την επανέφεραν με φάρμακο που χρησιμοποιείται και για περιστατικά υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών
Όπως είχε εξηγήσει ο επί χρόνια ατζέντης της Μαντόνα, η 64χρονη τραγουδίστρια είχε υποστεί μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη

Νέες λεπτομέρειες για την σοβαρή περιπέτεια υγείας της Μαντόνα, η οποία χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ μετά από βακτηριακή λοίμωξη, φέρνουν στη δημοσιότητα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζοντας ότι αρχικά της χορηγήθηκε φάρμακο που χρησιμοποιείται και για περιστατικά υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Radar Online όταν η 64χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της στις 24 Ιουνίου της χορηγήθηκε με ένεση το φάρμακο Narcan.

Το συγκεκριμένο φάρμακο χρησιμοποιείται ως άμεσο αντίδοτο σε περιστατικά υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών αλλά και για την αντιμετώπιση σηπτικού σοκ.

Κατά το δημοσίευμα η περίπτωση της Μαντόνα εντάσσεται στην δεύτερη κατηγορία χρήσης του Narcan καθώς δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η Μαντόνα της ποπ είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαντόνα αφού βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης όπου για τουλάχιστον ένα βράδυ νοσηλεύτηκε διασωληνωμένη σε ΜΕΘ.

Όπως είχε εξηγήσει ο επί χρόνια ατζέντης της Μαντόνα, η 64χρονη τραγουδίστρια είχε υποστεί μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη και γι’ αυτό η προγραμματισμένη περιοδεία της έχει αναβληθεί μέχρι νεωτέρας.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
  
 2