Ρόμπερτ ντε Νίρο: Η μητέρα του 19χρονου αποκαλύπτει πώς πέθανε ο εγγονός του
Απαρηγόρητη η οικογένεια του 19χρονου Λεάντρο ντε Νίρο Ροντρίγκεζ

Σε χρήση fentanyl οφείλεται ο θάνατος του εγγονού του Ρόμπερτ ντε Νίρο, σύμφωνα με τη μητέρα του 19χρονου, η οποία σε ανάρτηση που έκανε ρωτήθηκε από χρήστη του Instagram πώς πέθανε ο γιος της, Λεάντρο ντε Νίρο Ροντρίγκεζ.

«Κάποιος του πούλησε χάπια νοθευμένα με fentanyl. Ήξεραν ότι ήταν νοθευμένα και παρόλα αυτά του τα πούλησαν», απάντησε εκείνη, συμπληρώνοντας απευθυνόμενη σε όλους όσοι πουλούν και αγοράζουν χάπια νοθευμένα με fentanyl πως «ο γιος μου χάθηκε για πάντα».

Το σχόλιο αυτό έγινε κάτω από τη δεύτερη ανάρτηση της Ντρίνα ντε Νίρο για τον θάνατο του 19χρονου. Σε αυτή εξέφραζε το σοκ και τη θλίψη της οικογένειας για την απώλεια του γιου της, ευχαριστούσε τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξη και ζητούσε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους σε αυτό την περίοδο του «απαρηγόρητου πένθους».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Drena (@drenadeniro)

Στην ίδια ανάρτηση δημοσίευσε την πρώτη δήλωση του Ρόμπερτ ντε Νίρο, για τον θάνατο του 19χρονου. «Είμαι βαθύτατα στεναχωρημένος από τον θάνατο του αγαπημένου μου εγγονού, Λέο», ανέφερε ο ηθοποιός, ζητώντας και εκείνος με τη σειρά του να δώσει ο κόσμος χρόνος στην οικογένεια προκειμένου να πενθήσουν την απώλεια του 19χρονου.

Ο Λεάντρο ντε Νίρο Ροντρίγκεζ βρέθηκε δίχως τις αισθήσεις του, σε διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη. Έπειτα από κλήση στην Άμεση Δράση, το μεσημέρι της Κυριακής, αστυνομικοί πήγαν στο διαμέρισμα, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 19χρονος ήταν ήδη νεκρός.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Drena (@drenadeniro)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;