Ελένη Μενεγάκη: Φινάλε για την εκπομπή της - «Ήμουν τόσο τυχερή»
Το δικό της αντίο στους τηλεθεατές για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν είπε το μεσημέρι της Παρασκευής (7/7) η Ελένη Μενεγάκη.

Το δικό της αντίο στους τηλεθεατές για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν είπε το μεσημέρι της Παρασκευής (7/7) η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, τόσο εκείνους που αποχωρούν από την ομάδα της όσο και εκείνους που συνεχίζουν κανονικά στο πλευρό της και την επόμενη χρονιά.

«Φέτος από την εκπομπή μας θα φύγουν κάποια παιδιά που με πολλή πολλή αγάπη αυτή την εδώ την εκπομπή όχι απλά τη δούλεψαν, έδωσαν την ψυχή και την καρδιά τους, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δέσποινα, τον Αλέξανδρο Πρίφτη και τη Δήμητρα Καλφούντζου», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Για όλη την υπομονή που έχουν κάνει οι τεχνικοί εδώ στο στούντιο, οι δημοσιογράφοι, όλοι, πάνω, κάτω, ο σκηνοθέτης μου, ο παραγωγός μου ο λατρεμένος μου ο Κριτωνάκος μου, υποκλίνομαι και σε ευχαριστώ για τα κουράγια», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Όλους σας ευχαριστώ πολύ και κυρίως αυτό το καταπληκτικά υπέροχο Μεγάλο Κανάλι. Ήμουν τόσο τυχερή που επέστρεψα στην τηλεόραση σε ένα τέτοιο μέρος, σε ένα κανάλι καταπληκτικό, με ανθρώπους υπέροχους και συνεννόηση που ίσως δεν έβρισκα ποτέ ξανά. Σας ευχαριστώ πολύ, MEGA μου», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη και ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;