Σταύρος Σβήγκος: «Τι πιο ωραίο ένας άνδρας να είναι συμφιλιωμένος με τη γυναικεία του πλευρά;»
«Όποιος έχει κόμπλεξ, μάλλον αυτός κάτι ψάχνει και όχι εμείς οι υπόλοιποι»

Ο Σταύρος Σβήγκος έδωσε συνέντευξη και μίλησε τόσο για τα συμπτώματα ανδρολοχείας που είχε, όταν έμεινε έγκυος η σύντροφός του, όσο και για τη θηλυκή πλευρά των ανδρών.

Ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, δήλωσε για τον γιο του: «Ο γιος μου κάνει παράπονα για τη δουλειά μου, ότι δουλεύω αρκετά. Για αυτό και δεν έκανα θέατρο φέτος».

Στη συνέχεια, ο Σταύρος Σβήγκος αναφέρθηκε στα συμπτώματα που είχε κι ο ίδιος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της συντρόφου του.

«Έχεις τέτοια συμπτώματα. Μακάρι να μπορούσα να ζήσω μια εγκυμοσύνη και να δω πώς είναι. Είχα λιγούρες, έτρωγα πολύ. Όσο κοντά είσαι με τη σύντροφό σου, τόσο επηρεάζεσαι κι εσύ», εξήγησε.

Αναφορικά με τη θηλυκή πλευρά που έχουν όλοι οι άνδρες, δήλωσε: «Τι πιο ωραίο ένας άνδρας να είναι συμφιλιωμένος με τη γυναίκεια του πλευρά για να αγαπήσει το γυναικείο φύλο; Όποιος έχει κόμπλεξ, μάλλον αυτός κάτι ψάχνει και όχι εμείς οι υπόλοιποι. Τι είναι γυναικείο και τι είναι ανδρικό; Άνθρωποι είμαστε», είπε ο Σταύρος Σβήγκος ενώ πρόσθεσε: «Γιατί να μην με φλερτάρουν οι γυναίκες, τόσο χάλια είμαι;».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;