Σπύρος Μπιμπίλας: Συμβολικό το πουκάμισο με τους παπαγάλους - «Δεν είμαι των πρωτοκόλλων, να τα ακολουθώ»
Ο Σπύρος Μπιμπίλας απαντά στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για την ενδυματολογική επιλογή του στην ορκωμοσία της Βουλής.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν ανάμεσα σε εκείνους που ορκίστηκαν για πρώτη φορά βουλευτές στην ορκωμοσία της Βουλής τη Δευτέρα (3/7). Η παρθενική εμφάνισή του στο κοινοβούλιο σχολιάστηκε από κάποιους, καθώς ο πρόεδρος του ΣΕΗ και γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να εμφανιστεί με ένα πουκάμισο με παπαγαλάκια πάνω. Ο ίδιος εξήγησε ότι ήταν συμβολική η ενδυμασία του αυτή.

Για την ορκωμοσία στη Βουλή, ο Σπύρος Μπιμπίλας επέλεξε ένα πουκάμισο με παπαγάλους, το οποίο προκάλεσε αρκετά σχόλια. Μεταξύ άλλων και ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε την ενδυματολογική του αυτή επιλογή. Όταν κλήθηκε να μιλήσει ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΕΗ, είπε:

«Δεν απαντάω στα σχόλια»

Μιλώντας στο STAR, ο Σπύρος Μπιμπίλας επεσήμανε:

«Θα πω μόνο ότι είχε και ένα συμβολισμό το ρούχο μου. Εμείς στην Πλεύση Ελευθερίας θα ασχοληθούμε και με την προστασία των ζώων.

Όπως γνωρίζετε, έχω πάρα πολλούς παπαγάλους. Έχω στο σπίτι μου, τους προστατεύω γιατί έρχονται μόνοι τους, γιατί είναι γεμάτη η Αθήνα. Άρα έχει και έναν συμβολισμό, αν δεν το καταλαβαίνουν οι άνθρωποι, δεν με αφορά.

Εξάλλου, εγώ δεν είμαι ούτε των πρωτοκόλλων, να τα ακολουθώ. Έχω τη δική μου λογική και οι άνθρωποι με αγαπούν για αυτό που είμαι. Δεν πρόκειται για να αλλάξω για να γίνω αρεστός σε κάποιους, όπως εκείνοι θα ήθελαν»

 

Πηγή cover photo: Intime

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1