Θάνος Τζήμερος για Τζώρτζια Κεφαλά: «Όταν ντύνεσαι για νούμερο στο Δελφινάριο...»
«Μια γυναίκα που θέλει να την εκτιμούν για την προσωπικότητά της, το πνεύμα της, την καλλιέργειά της κ.λπ. γιατί βγάζει το μισό (ή και παραπάνω) β@@ί σε κοινή θέα;»

Στην επικαιρότητα για τα σχόλιά του έρχεται και πάλι ο Θάνος Τζήμερος. Λίγες μόλις ημέρες μετά την ανάρτηση για τη Σοφία Ζαχαράκη και την τοποθέτησή της στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, επανέρχεται με νέα ανάρτηση.

Αυτή τη φορά ο Θάνος Τζήμερος βάζει στο στόχαστρο τη νεοεκλεγείσα βουλεύτρια της Πλεύσης Ελευθερίας και γνωστή τραγουδίστρια, Τζώρτζια Κεφαλά, με αφορμή τις στυλιστικές της επιλογές κατά την ορκωμοσία της νέας Βουλής.

«Η απορία είναι γενικότερη: μια γυναίκα που θέλει να την εκτιμούν για την προσωπικότητά της, το πνεύμα της, την καλλιέργειά της κ.λπ. γιατί βγάζει το μισό (ή και παραπάνω) β@@ί σε κοινή θέα; Τι ακριβώς θέλει να εκφράσει; Σε ποιους απευθύνεται;», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θάνος Τζήμερος στο Twitter.

Λίγο αργότερα ο Θάνος Τζήμερος προχώρησε σε νέα δημοσίευση, κάνοντας λόγο και για τον Σπύρο Μπιμπίλα και τη δική του στυλιστική επιλογή για την ημέρα της ορκωμοσίας.

 

«Φυσικά, τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος όμως επιλέγει τα ρούχα. Όταν ντύνεσαι για νούμερο στο Δελφινάριο ή για εμφάνιση σε μαγαζί της παραλιακής, σημαίνει ότι κάπως έτσι αντιλαμβάνεσαι τον ρόλο σου στη Βουλή και τον ρόλο της Βουλής, συνολικά. Μήπως τελικά έχουν δίκιο;», γράφει ο πρώην πολιτικός.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
 0