Γιώργος Λιανός: «Αν ήμουν παίκτης, θα τους είχα κυνηγήσει δικαστικά»
Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για το Survivor All Star και το βιντεάκι που κυκλοφόρησε να παίκτες να ψάχνουν ακόμη και σε σκουπίδια για να φάνε.

Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών τον συνάντησαν έξω από το ραδιόφωνο του Sfera, όπου έκανε και μερικές δηλώσεις. Ο παρουσιαστής του Survivor All Star αναφέρθηκε και στα βίντεο που κυκλοφόρησε και έδειχνε τους παίκτες να τρώνε και, μάλιστα, κάποιοι έψαχναν ακόμα και στα σκουπίδια.

Ο Γιώργος Λιανός είπε, αρχικά:

«Όταν είχα γυρίσει κάποια στιγμή, είχα πάρει θέση για να υπερασπιστώ την παραγωγή και τη δουλειά μου. Έφαγα λίγο “ξύλο” τότε, αλλά πιστεύω ότι είχα δίκιο τότε. Στεναχωρήθηκα λίγο, αλλά επειδή έχω κάνει κι εγώ πάνελ, η εντολή του αρχισυντάκτη ήταν να ακούγονται διαφορετικές απόψεις»

Επίσης, ο παρουσιαστής του Survivor All Star δήλωσε:

«Είχα στεναχωρηθεί με τα βιντεάκια που είχαν βγει, με παίκτες να τρώνε από τα σκουπίδια. Εγώ, αν ήμουν παίκτης, θα τους είχα κυνηγήσει δικαστικά όλους, γιατί υπογράφω για να υπάρχει η εικόνα μου σε ένα πρότζεκτ που λέγεται Survivor. Όχι για να με δείχνετε που πηγαίνω πίσω από τους θάμνους για να κάνω την ανάγκη μου»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;