Survivor All Star Spoiler: Δύο υποψηφιότητες και αποχώρηση – βόμβα
Survivor All Star Spoiler: Απόψε ο κρίσημος αγώνας ασυλίας

Οδιχασμός είναι πια ξεκάθαρος μεταξύ των παικτών του Survivor All Star. Η Σταυρούλα είναι απογοητευμένη από τη στάση των συμπαικτών της και αισθάνεται ότι βρίσκεται στο στόχαστρο. Από την άλλη πλευρά, οι υπόλοιποι σχολιάζουν αρνητικά την αποστασιοποίησή της.

Ο τελευταίος αγώνας ατομικής ασυλίας για αυτή την εβδομάδα είναι πολύ κρίσιμος και σε πολύ κομβικό σημείο για το παιχνίδι. Όποιος καταφέρει να την κερδίσει είναι ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο του όλοι λοιπόν, δίνουν ψυχή και σώμα για να τη διεκδικήσουν.

Τα spoilers θέλουν τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να «σπάει» το back-to-back σερί του Σάκη Κατσούλη, κερδίζοντας την ατομική ασυλία. Παρ’ όλα αυτά, ο νικητής του Survivor 2021 δεν χάνει τον τίτλο του MVP του τριημέρου και έτσι «δίνει» υποψήφια τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σάκης Κατσούλης αναμένεται να είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση της βραδιάς, συμπληρώνοντας την τριπλέτα μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη. Ωστόσο, η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα είναι εκείνη που θα αποχαιρετήσει οριστικά τον Άγιο Δομίνικο, με βάση τα spoilers.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
 0 
  
 1