Ματίνα Νικολάου: «Ήρθε η στιγμή η Βάνια να πάει στην τελευταία της εκπομπή»
Η Ματίνα Νικολάου με αφορμή τη λήξη της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά.

Το «Καλό Μεσημεράκι», η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ετοιμάζεται να «ρίξει» αυλαία. Η Ματίνα Νικολάουγνωστή και ως Βάνια, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για το τέλος της εκπομπής, ενώ αποκάλυψε αν ο παρουσιαστής θα επιστρέψει στην τηλεόραση.

«Έχω μία θλίψη που τελειώνουμε, όμως όλα τα όμορφα τελειώνουν κάποια στιγμή. Ήρθε η στιγμή η Βάνια να πάει στην τελευταία της εκπομπή» είπε με συγκίνηση η Ματίνα Νικολάου.

Παράλληλα, η Ματίνα Νικολάου αποκάλυψε πως υπήρξαν δύσκολες στιγμές με τον Νίκο Μουτσινά, αλλά τις αντιμετώπιζαν με πολλή αγάπη και έλυνα γρήγορα τα προβλήματα. Ως αναμνηστικό από την εκπομπή ίσως να πάρει την περούκα της Βάνιας.

«Έρχονται πολλά μηνύματα από τηλεθεατές που στεναχωριούνται που θα τελειώσουμε. Πάρα τις δυσκολίες περάσαμε καλά και αυτό μας έσωσε», δήλωσε τονίζοντας ότι από τα τελευταία 4 χρόνια θα κρατήσει το γέλιο και τις όμορφες στιγμές.

Ακόμη, η Ματίνα Νικολάου αποκάλυψε πως ο Νίκος Μουτσινάς τις έχει δώσει πολλές συμβουλές, τις οποίες κρατάει σαν φυλαχτό.

«Σίγουρα θα γυρίσει κάποια στιγμή ο Νίκος Μουτσινάς στην τηλεόραση, αλλά προς το παρόν… θα πάμε διακοπές», είπε.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;