Κωνσταντίνος Βασάλος: «Με φλερτάρουν - Το πιο ακραίο ήταν να μου κάνουν πρόταση με λεφτά»
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε στο κανάλι του Fipster μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star και έκανε μερικές... αποκαλύψεις!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε από το Survivor All Star και λίγο μετά την αποχώρησή του βρέθηκε καλεσμένος στο YouTube Channel του Fipster, όπου έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Survivor All Star μίλησε ανέφερε ότι πολλοί άνδρες τον φλερτάρουν, ενώ κάποιοι του προσφέρουν χρηματική αμοιβή, για να συνευρεθούν μαζί του.

«Με φλερτάρουν στο Instagram, αλλά το πιο ακραίο ήταν να μου κάνουν πρόταση με λεφτά. “Θα ερχόσουν για μια βραδιά μαζί μου για 30.000 ευρώ;”. Την πρόταση μου την έκανε άνδρας. Θα πήγαινα και με λιγότερα, αλλά δεν είχα χρόνο εκείνη την ώρα» είπε χιουμοριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Μάλιστα, στη συνέχεια αποκάλυψε πως ακολούθησε και δεύτερη πρόταση από γνωστό δικηγόρο που έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση.

«Μου είχε στείλει και ένας δικηγόρος, ο οποίος έχει βγει και στην τηλεόραση. “Θες να πάμε τώρα με 10.000 ευρώ;”. Του λέω “αδερφέ μου και με λιγότερα, αλλά δεν μπορώ τώρα, δεν προλαβαίνω”» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;