Κλέαρχος Μαρουσάκης: Αντίθετο το σκηνικό του καιρού το Σαββατοκύριακο σε περιοχές της χώρες
Οι υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και μερικά διαλείμματα με κακοκαιρία σε κάποιες περιοχές της χώρας, θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού από αύριο.

Οι υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και μερικά διαλείμματα με κακοκαιρία σε κάποιες περιοχές της χώρας, θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού από αύριο πρώτη μέρα του Ιουλίου.

Με αρκετή ζέστη θα υποδεχθούμε τον Ιούλιο στη χώρα μας σύμφωνα με την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη. Ο μετεωρολόγος ανέφερε ότι ο Ιούλιος θα μπει με υψηλές θερμοκρασίες ωστόσο προειδοποίησε για βροχοπτώσεις και άστατο καιρό στα βόρεια της χώρας.

Για το Σάββατο ο Κλέαρχος Μαρουσάκης είπε πως η θερμοκρασία θα ανέβει στους 36 βαθμούς Κελσίου, κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά, ενώ κατά το βράδυ αναμένεται να υπάρξει αλλαγή του καιρού, κυρίως στη βόρεια Ελλάδα, με τοπικές καταιγίδες.

Για την Κυριακή ανέφερε πως η χώρα θα χωριστεί στα δύο ουσιαστικά. Τα ανατολικά και νότια θα ζήσουν θερμές συνθήκες με θερμοκρασίες κοντά στους 36 βαθμούς, αλλά στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια αναμένεται πιο άστατος καιρός με χαμηλότερες θερμοκρασίες και μπόρες κυρίως τις απογευματινές ώρες.

Έτσι θα ξεκινήσει και η επόμενη εβδομάδα με την χώρα να επανέρχεται στην καλοκαιρία από την Τρίτη.

 

 

 

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;