Πόσο κοστίζει φέτος μια ξαπλώστρα στην Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο;
Η Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο είναι η πρώτη οργανωμένη παραλία που συναντάς στα Νότια Προάστια

Το μπάνιο στην θάλασσα για τους περισσότερους Αθηναίους είναι ολόκληρο ταξίδι, καθώς, τόσο η απόσταση των παραλιών από τον αστικό ιστό όσο και το κόστος για την είσοδο και την ενοικίαση ξαπλώστρας, στις περισσότερες παραλίες του λεκανοπεδίου, επιβάλλουν οργάνωση, πόσο μάλλον όταν πρόκειται και για μια ολόκληρη οικογένεια.

Η Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο είναι η πρώτη οργανωμένη παραλία που συναντάς στα Νότια Προάστια, ξεκινώντας από το κέντρο της πόλης, πράγμα που την κάνει να γεμίζει ταχύτατα, ειδικά τα Σαββατοκύριακα (για τον λόγο αυτό, λειτουργεί σύστημα κρατήσεων).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ακτή του Ήλιου – Costa del Sol (@akti_tou_iliou)

Με τα χρόνια, έχει εξελιχθεί σε ένα μεγάλο playground με μια σειρά από all day μαγαζιά και υπηρεσίες, περιλαμβάνοντας μέσα στη θάλασσα ακόμα και ένα φουσκωτό πάρκο με παιχνίδια. Το βράδυ, τη σκυτάλη παίρνει το Bolivar, έχοντας σταθερά στο πρόγραμμα δυνατά ονόματα της διεθνούς dance σκηνής και όχι μόνο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by wetpark_aktitouiliou (@wetpark_alimos)

Βέβαια, το κόστος για να επισκεπτεί κανείς την Ακτή και να απολαύσει την ημέρα του στην παραλία είναι κάτι που καλό είναι να έχουμε στον νου μας, όσοι θέλουμε να πάμε για μια βουτιά, ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι για την… λυπητερή.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή λοιπόν, η είσοδος ανέρχεται στα 6 ευρώ ανά άτομο και για την ενοικίαση ξαπλώστρας το κόστος είναι συν 2 ευρώ ανά άτομο για ένα σετ. Επομένως, το κόστος ανέρχεται στα 8 ευρώ ανά άτομο τις καθημερινές.

Τα σαββατοκύριακα, το κόστος ανεβαίνει λιγάκι, καθώς η είσοδος κοστίζει 8 ευρώ και το σετ ξαπλώστρες 4 ευρώ ανά άτομο, τουτέστιν 10 ευρώ ανά άτομο.

Για παιδιά κάτω των 5 ετών, η είσοδος είναι ελεύθερη.

Βέβαια, πέραν αυτών, θα κάνεις ολόκληρο ταξίδι, δεν θα πιείς έναν καφέ; Εδώ λοιπόν το κόστος διαφέρει από μαγαζί σε μαγαζί, ωστόσο, κατά μέρο όσο, ο καφές από κάποιο μαγαζί που βρίσκεται στην Ακτή του Ήλιου κοστίζει 4,10 ευρώ.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;