Σπαρτιάτες Χανίων: «Δεν έχουμε καμία σχέση με την αντι-pride διαδήλωση – Λασπολογίες και προπαγάνδα»
Σπαρτιάτες Χανίων: Αρνούνται ότι έκαναν κάλεσμα για αντί-pride συγκέντρωση.

«Λασπολογίες» και «προπαγάνδα» στο όνομα των Σπαρτιατών, καταγγέλλει ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στα Χανιά, Ευτύχης Γιανναράκης με αφορμή το κάλεσμα για συμμετοχή στην διαμαρτυρία κατά της εκδήλωσης που διοργανώνει η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα στα Χανιά.

Ο κ. Γιανναράκης, τοποθετήθηκε για το θέμα λέγοντας πως «οι Σπαρτιάτες και η οικογένεια Σπαρτιατών δεν συμμετάσχει σε εκδηλώσεις τύπου ΛΟΑΤΚΙ. Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με τα αντι-pride, gay party. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά που στήνουν στον νομό Χανίων και γενικώς στην Ελλάδα.

Κάποιος κύριος -που πιθανότατα είναι ψεύτικο το προφίλ του- ανάρτησε αυτή την αφίσα, κατόπιν το διέγραψε και κοινοποιούσε παντού με screenshot την αφίσα για να δημιουργήσει λάσπη και προπαγάνδα στο κόμμα μας. Εμείς είμαστε άνθρωποι που αντιπροσωπεύουμε Θεό, πατρίδα οικογένεια και μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή η δημοκρατία και η ελεύθερη βούληση».

Υπενθυμίζεται πως το κάλεσμα στην αντι-pride πορεία, ανέφερε:

«Την Πέμπτη 29/6/2023 και ώρα 16:00 όλοι οι γονείς της Κρήτης θα πρέπει να παραβρεθούμε στα Χανιά, στην κεντρική αγορά, για να διαμαρτυρηθούμε, κατά της εκδήλωσης που διοργανώνει η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, προσβάλλοντας τα χρηστά ήθη, με ενέργειες που δηλητηριάζουν τις αγνές παιδικές ψυχές. Θα πρέπει να υπερασπιστούμε τις αξίες, και τις αθώες ψυχές των παιδιών μας, από τα ανώμαλα αίσχη των λοατκιστών! Παρών με την ευλογία του θα είναι και ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΛΑΥΡΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.»

Και ακολουθούσε η εξής αφίσα:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;