Κιμ Κατράλ: Έβαλε έναν όρο για να επιστρέψει στο «And Just Like That...»
Τι ζήτησε για το cameo;

Η Κιμ Κατράλ θα επαναλάβει τον ρόλο της Σαμάνθα Τζόουνς για πρώτη φορά στο spinoff σίκουελ του «And Just Like That» και όπως είναι φυσικό κάθε νέα αποκάλυψη για το cameo προκαλεί σχεδόν ντελίριο στους φανς της.

Η διάσημη ηθοποιός, μιλώντας σε νέα συνέντευξη στην εκπομπή The View, αποκάλυψε ότι δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον επικεφαλής του στούντιο και αποδέχτηκε την πρόσκληση υπό έναν όρο.

«Είναι πολύ ενδιαφέρον να σου τηλεφωνεί ο επικεφαλής του HBO και να σου λέει: “Τι μπορούμε να κάνουμε;”. Και του λέω, “Χμμ…, αφήστε με να γίνω δημιουργική”. Ένα από τα πράγματα ήταν να φέρουμε πίσω την Πατ Φιλντ γιατί σκέφτηκα ότι αν πρόκειται να επιστρέψω πρέπει να γυρίσω με το στιλ της Σαμάνθα, πρέπει να το προσπαθήσω και το κάναμε».

Η Πατρίσια Φιλντ ήταν ενδυματολόγος στο «Sex and the City» και αυτή την περίοδο συνεργάζεται με την Κιμ στη σειρά «Glamorous» του Netflix. Βέβαια να σημειωθεί πως το cameo της Κιμ Κατράλ στο «And Just Like That…» είναι μόνο μια σκηνή και δεν είχε καμία αλληλεπίδραση με το υπόλοιπο καστ. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μίλησε πρόσφατα για την επιστροφή της Κατράλ λέγοντας ότι ήταν «νοσταλγικό» και «ευχάριστο».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall)

«Ήμασταν πολύ προσεκτικοί σχετικά με τον τρόπο που προσεγγίσαμε χαρακτήρες που δεν υπήρχαν, που καλέσαμε τους ηθοποιούς πίσω και ήταν πραγματικά διασκεδαστικό και συναρπαστικό και σίγουρα νοσταλγικό, αλλά νομίζω πάνω από όλα ήταν πολύ ευχάριστο», είπε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;