Maestro: Νέες εικόνες από τα backstage των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν
Maestro: Η νέα φωτογραφία που κοινοποίησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο Instagram από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν.

Το «Maestro» είναι η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που «σήμανε» την επιστροφή του στην τηλεόραση, ενώ αγαπήθηκε αρκετά από το κοινό και κατάφερε να γίνει η πρώτη ελληνική σειρά που προστέθηκε στον κατάλογο του Netflix.

Έτσι, όπως ήταν αναμενόμενο η σειρά πήρε το «πράσινο φως» για τη δεύτερη σεζόν, τα γυρίσματα της οποίας έχουν ήδη ξεκινήσει. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, πρωταγωνιστής και δημιουργός της σειράς, ανέβασε μερικές νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της σειράς μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, κάτι που το τελευταίο διάστημα συνηθίζει άλλωστε να κάνει.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και σεναριογράφος δημοσίευσε πέντε νέες εικόνες από τα γυρίσματα στο Ελληνικό γράφοντας στην λεζάντα «shooting in the future». Στις φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Maestro βλέπουμε εκείνον ως Ορέστη, να έχει στην αγκαλιά του ένα νεογέννητο και να βρίσκεται παράλληλα μαζί με την πρώην γυναίκα του, την Αλεξάνδρα, που την υποδύεται η Στεφανία Γουλιώτη.

Άλλωστε όσοι και όσες έχουν δει τον πρώτο κύκλο γνωρίζουν πως η Αλεξάνδρα έφτασε στους Παξούς απροσδόκητα, με σκοπό ν ενημερώσει τον Ορέστη για την εγκυμοσύνη της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;