Χριστόφορος Παπακαλιάτης για Maestro: «Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα - Θα δείτε ανατροπές»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απάντησε στα λεγόμενα του Απόστολου Γκλέτσου για τη συμμετοχή του στο «Maestro», αποκλειστικά στη «Super Κατερίνα».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε την Πέμπτη (15/6) στην κάμερα της «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στον δεύτερο κύκλο του Maestro, που είναι στα «σκαριά», αλλά και στις δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου για τον ίδιο.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αρχικά είπε:

«Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου, κάνουμε σήμερα γυρίσματα εδώ στη Μητροπόλεως. Θα δείτε ανατροπές, πολλά γεγονότα, καινούριες προσθήκες, θα είναι όλοι όσους είδαμε στον πρώτο κύκλο».

«Δε μπορώ να αντιληφθώ την επιτυχία, τι γίνεται στο εξωτερικό με τη σειρά. Μας ενημερώνουν από το Netlix και από τους τουρίστες που έρχονται αυτή την περίοδο στην Ελλάδα. Λαμβάνω μηνύματα από διάφορες χώρες στα social media» δήλωσε αναφερόμενος στην επιτυχία της σειράς και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Αυτός ήταν ο στόχος, μέσα από το Maestro να αγγίξουμε πολλά κοινωνικά και διαφορετικά ζητήματα του σήμερα. Δεν μπορώ να γράψω κάτι χωρίς να επηρεάζομαι από όσα γίνονται γύρω μου, τα βλέπω και τα διαβάζω».

Σε ερώτηση για τον Απόστολο Γκλέτσο και όσα είπε για εκείνον, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αρκέστηκε να πει μόνο ότι:

«Αυτά είναι κουταμάρες».

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;