Δομινίκη Παπαδοπούλου: «Μου επιτέθηκαν
Η Δομινίκη Παπαδοπούλου μίλησε για την απομάκρυνσή της από το κόμμα «Σπαρτιάτες» και αποκαλύπτει πως δέχθηκε λεκτικές επιθέσεις.

Η Δομινίκη Παπαδοπούλου αποτελεί από τη Δευτέρα (25/6) παρελθόν από το κόμμα «Σπαρτιάτες», με απόφαση του επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος, Βασίλη Στίγκα. Η απομάκρυνσή της ήρθε μετά τις αντιδράσεις για τον λογαριασμό OnlyFans που διαθέτει και τις φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο από αυτόν τον λογαριασμό.

Η ίδια μίλησε στον ΑΝΤ1 και δήλωσε ότι ακροδεξιοί απειλούσαν για την διαγραφή της από το κόμμα «Σπαρτιάτες» μέχρι και δέκα ημέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Μάλιστα, αποκάλυψε πως δέχτηκε προσωπικά μηνύματα ότι θα την σκοτώσουν. Αρχικά, η Δομινίκη Παπαδοπούλου, που έχει τηλεοπτικό παρελθόν με παρουσίες από το GNTM και το «X-Factor» μέχρι τα «Παρατράγουδά» της Αννίτας Πάνια, δήλωσε στην πρωινή εκπομπή:

«Δέχθηκε το κόμμα επιθέσεις από ακραίους ακροδεξιούς που αυτοαποκαλούνται “Αγνοί Εθνικιστές”, έπαιρναν τηλέφωνο στα γραφεία και λέγανε “βίζιτα” και “πόρνη”» 

Σύμφωνα με την ίδια:

«Υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση. Εμένα μου έστελναν κάτι μηνύματα ότι θα με σκοτώσουν, θα με δείρουν αν με συναντήσουν, θα με κάνουν “πρόβατο” από το ξύλο»

Όσον αφορά την απόφαση του επικεφαλής, Βασίλη Στίγκα, για την απομάκρυνσή της, η Δομινίκη Παπαδοπούλου δήλωσε:

«Δεν επιθυμώ την περαιτέρω συνεργασία μαζί της.

Είχαν μία-μιάμιση εβδομάδα μέχρι τις εκλογές. Ίσως να θεωρούσαν ότι μπορεί να έχαναν ψηφοφόρους, ότι αυτό το μικρό ποσοστό των ψηφοφόρων είναι πολύτιμο για να βγουν»

 

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;