Ο MrBeast αποκάλυψε ότι τον είχαν προσκαλέσει στο... υποβρύχιο Titan!
Ο MrBeast δήλωσε ότι είχε λάβει πρόσκληση για να βρεθεί στο υποβρύχιο Titan!

Τις τελευταίες ημέρες, η υπόθεση του υποβρυχίου που εξερευνούσε το ναυάγιο του Τιτανικού,έγινε viral και πρώτο θέμα συζήτησης. Το βαθυσκάφος, με το όνομα Titan, αποτελούσε μέρος μιας αποστολής που διοργάνωσε η OceanGate Expeditions, μια εταιρία που προσφέρει στους τουρίστες την ευκαιρία να επισκεφθούν τα ερείπια του διάσημου υπερωκεάνιου που βυθίστηκε το 1912.

Στο υποβρύχιο υπήρχαν πέντε επιβαίνοντες εκ των οποίων όλοι πέθαναν. Τώρα, ο διάσημος YouTuber σε νέο tweet αναφέρει ότι στις αρχές του Ιουνίου τον είχαν προσκαλέσει να βρίσκεται σε μια τέτοια αποστολή του Titanic Submarine, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε. Τη δημοσίευση την ανέβασε ο ίδιος ο YouTuber στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter και ήδη έχει πάνω από 110.000 likes και 5.800 retweets.

«Με προσκάλεσαν νωρίτερα μέσα στον μήνα να βρίσκονται μέσα στο υποβρύχιο Titanic και είπα όχι. Είναι κάπως τρομακτικό που θα μπορούσα να ήμουν μέσα σε αυτό» έγραψε ο Mr Beast στο Twitter.

Τελικά, ο διάσημος YouTuber αποφάσισε να αρνηθεί την πρόταση χωρίς να αναφερθεί στο εάν πρόκειται για την συγκεκριμένη εξερεύνηση. Επιπλέον, η εταιρεία δήλωσε πριν ώρες ότι πάνω από 300 άνθρωποι είχαν κάνει αυτήν την αποστολή, πριν συμβεί η βύθιση του υποβρυχίου.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1