Εκλογές 2023: Tα παράξενα -κι όμως αληθινά- της κάλπης - Από νταούλια μέχρι γαϊδούρια
Απρόσμενα, αστεία και παράξενα περιστατικά που συνέβησαν κατά τη διάρκεια των εκλογών της 25ης Ιουνίου και έγιναν viral.

Όπως συμβαίνει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, έτσι σήμερα έχουν συμβεί διάφορα αστεία και αξιοπερίεργα στιγμιότυπα που έγιναν viral.

Αυτή η πολύ σημαντική και κρίσιμη στιγμή για την δημοκρατία έχει και την ανάλαφρη πλευρά της, όπως άλλωστε και κάθε τι σε αυτή τη ζωή…

Σε εκλογικό τμήμα της Κηφισιά βρέθηκε ένα νιόπαντρο ζευγάρι, λίγες ώρες μετά το μυστήριο.

Όπως είπαν μόλις τελείωσε το γαμήλιο γλέντι προσήλθαν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και στη συνέχεια θα φύγουν για το ταξίδι του μέλιτος.

 

 

 

 

 

Κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας δεν πήρε ψηφοδέλτιο του κόμματός του.

Βγήκε από το παραβάν για να επικοινωνήσει το πρόβλημα και αφού πήρε το ψηφοδέλτιο, ξαναμπήκε για να ψηφίσει. «Θα γίνουμε viral» είπε απευθυνόμενος στην εφορευτική επιτροπή ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

 

 

 

Στο μεταξύ, ένας αγρότης στο Ναύπλιο πήγε στο εκλογικό κέντρο με ένα γαϊδούρι σε ένδειξη, όπως είπε, διαμαρτυρίας. Και στο παρελθόν έχει πράξει το ίδιο πηγαίνοντας στην κάλπη ή με τα άλογα του ή με το γαϊδούρι του.

Μια δικαστική αντιπρόσωπος ταξίδευε με αεροπλάνο από Ηράκλειο για Μυτηλίνη και, όπως είπε, έχασε τη βαλίτσα της.

«Είχαμε μία περιπέτεια με τις αποσκευές, μέσα στις αποσκευές βρισκόταν ο διορισμός και όλα τα έγγραφα που είχα προετοιμάσει για τις εκλογές, εγκυκλίους και άλλα. Χάσαμε τις αποσκευές, δεν έχουμε καμία ενημέρωση για την 3η αποσκευή, η μία ήρθε κανονικά, η δεύτερη χάθηκε, την βρήκαμε μετά από μία μέρα. Έτρεχα στα αεροδρόμια και καθυστερούσα το Πρωτοδικείο και τον Δήμο στην Πέτρα, για να έρθω και να αναλάβω καθήκοντα», είπε χαρακτηριστικά.

«Είχα τα πάντα μέσα, και για τις εκλογές και προσωπικά αντικείμενα, ρούχα, τα πάντα. Ακόμα δεν έχω καμία ενημέρωση για την αποσκευή μου. Οι εκλογές στο τμήμα μου θα γίνουν κανονικά, τους ενημέρωσα όλους πάρα πολύ γρήγορα. Με το που έγινε αυτό Παρασκευή πρωί είχα πάρει τηλέφωνο σε Πρωτοδικεία, στον Δήμο εδώ στην Πέτρα, γνώριζαν όλοι τι έχει συμβεί», πρόσθεσε.

 

 

 

 

Στο Ευηνοχώρι της Αιτωλοακαρνανίας πήγαν να ψηφίσουν με νταούλια, ζουρνάδες και παραδοσιακές στολές μετά από πανηγύρι.
Αφού άσκησαν τα εκλογικά τους δικαιώματα, έριξαν έναν τελευταίο χορό στο προαύλιο του σχολείου.  Ανάμεσα στους χορευτές ήταν και ένας άνδρας, σύμφωνα με ρεπορτάζ, με το όνομα Αλέξης Τσίπρας.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;