Μεξικό: Νόμιζε ότι οδηγός της Uber... την απήγαγε και εκείνη τον πυροβόλησε στο κεφάλι
Η 48χρονη δεν προσπάθησε να καλέσει την αστυνομία προτού ανοίξει πυρ, όταν πίστεψε ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής.

Καθισμένη στις πίσω θέσεις ενός οχήματος της Uber, η Φίμπι Κόπας είδε από το παράθυρο μια πινακίδα για πόλη του Μεξικό. Άνοιξε την τσάντα της, έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε επανειλημμένα στο κεφάλι τον οδηγό.

Η Φίμπι Κόπας νόμιζε ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής, σύμφωνα με την αστυνομία του Ελ Πάσο. Στην πραγματικότητα όμως, ο οδηγός της Uber απλά ακολουθούσε τη διαδρομή που έπρεπε. Και αυτό, τελικά, του κόστισε τη ζωή του.

Στις 16 Ιουνίου, η 48χρονη κάλεσε ένα αυτοκίνητο της Uber, προκειμένου να πάει σε καζίνο όπου θα συναντούσε τον σύντροφό της, μόλις εκείνος σχολούσε. Στη διαδρομή, η Κόπας είδε μια πινακίδα για την πόλη Χουάρες του Μεξικό, που απέχει περίπου 11 χιλιόμετρα από το Ελ Πάσο.

Αυτό την έκανε να πιστέψει ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής, έβγαλε το όπλο της από την τσάντα της και πυροβόλησε επανειλημμένα στον κεφάλι τον οδηγό της Uber, Ντάνιελ Πιέδρα. Το αυτοκίνητο έπεσε στα διαχωριστικά και σταμάτησε η πορεία του.

Αφού νοσηλεύτηκε διασωληνωμένος επί ημέρες, τελικά ο 52χρονος κατέληξε την περασμένη Τετάρτη. Η Κόπας συνελήφθη από την πρώτη στιγμή, κατηγορείται για ανθρωποκτονία και η εγγύηση ορίστηκε σε 1,5 εκατ. δολάρια.

Ο οδηγός της Uber ακολουθούσε τη σωστή διαδρομ

Ο Ντάνιελ Πιέδρα- που δούλευε μόλις τρεις εβδομάδες ως οδηγός της Uber- ακολουθούσε τη διαδρομή που προβλεπόταν, προκειμένου να μεταφέρει τη Φίμπι Κόπας στον προορισμό της. Δεν πλησίασε ποτέ σε γέφυρα ή άλλο συνοριακό πέρασμα για το Μεξικό, σύμφωνα με τις αρχές.

Επιπλέον, η 48χρονη δεν προσπάθησε να καλέσει την αστυνομία προτού ανοίξει πυρ, όταν πίστεψε ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής. Αλλά ούτε όταν πυροβόλησε τον οδηγό της Uber κάλεσε την Άμεση Δράση απευθείας. Πρώτα έβγαλε φωτογραφίες του 52χρονου και τις έστειλε στον σύντροφό της και μετά ειδοποίησε τις αρχές.

Πηγή: Washington Post

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;