Εκλογές 2023: Στο Αρκαλοχώρι ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης - «Θα αγκαλιάσουμε τις αγωνίες, τις ελπίδες και τις ανάγκες των Ελλήνων»
Εκλογές 2023: Ψήφισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στο Αρκαλοχώρι

Λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Κυριακής, 25 Ιουνίου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα για τις επαναληπτικές εκλογές 2023 στο Αρκαλοχώρι.

Αμέσως μετά την ψήφο του, ο κ. Ανδρουλάκης παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες και είπε για τη σημερινή εκλογική αναμέτρηση:

«Καλώ κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, κάθε δημοκράτη προοδευτικό πολίτη, ό,τι κι αν επέλεξε στις 21 Μαΐου να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ, τη δημοκρατική παράταξη, σ’ αυτή τη νέα της πορεία. Είναι ο μόνος τρόπος για να μην έχουμε άλλα τέσσερα χαμένα χρόνια στο πολιτικό μας σύστημα με μια αναποτελεσματική αντιπολίτευση και με μία αλαζονική πελατειακή κυβέρνηση που οι επιλογές της καθημερινά αποδομούν το κοινωνικό κράτος.

Κι από τη δική μας πλευρά, δεσμεύομαι ότι θα είμαστε η δύναμή τους, μέσα κι έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο, με αγώνες, αγκαλιάζοντας τις αγωνίες τους, τις ελπίδες τους, τις ανάγκες τους. Η δημοκρατική παράταξη, όσο πιο ισχυρή είναι σήμερα το βράδυ, θα υπάρχει ισχυρή αξιόπιστη, προοδευτική δύναμη απέναντι στη συντήρηση, απέναντι στην αναξιοκρατία, απέναντι στην αδιαφάνεια τα επόμενα χρόνια»

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;