Εκλογές 2023: Ψήφισε στο Περιστέρι ο Αλέξης Τσίπρας - «Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ σήμερα σημαίνει ισχυρή κοινωνία & υγιής δημοκρατία αύριο»
Εκλογές 2023: Στο Περιστέρι, και όχι στην Κυψέλη όπως συνήθιζε, ψήφισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Στο Περιστέρι, και όχι στην Κυψέλη όπως συνήθιζε αρκετά χρόνια, ψήφισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, για τις επαναληπτικές εκλογές 2023.

Αυτή σηματοδοτεί και την πρώτη φορά που ο Αλέξης Τσίπρας ψηφίζει στο εν λόγω εκλογικό τμήμα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάστηκε χαμογελαστός και πήρε τα ψηφοδέλτια από την εφορευτική επιτροπή και μπήκε στο παραβάν ώστε να ρίξει την ψήφο του.

 

Μετά την έξοδό του από το εκλογικό τμήμα, ο Αλέξης Τσίπρας παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες και έκανε λόγο για κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση στην οποία δεν κρίνεται μόνο η επιλογή της επόμενης κυβέρνησης, αλλά και η ζωή των πολιτών την επόμενη τετραετία. Όπως είπε:

«Στη σημερινή κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση και μάλιστα με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής που δίνει 50 έδρες μπόνους στο πρώτο κόμμα, κρίνεται ποιος και πώς θα κυβερνήσει την επόμενη ημέρα, κρίνεται δηλαδή η ζωή μας τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αλλά κρίνεται και η ποιότητα της δημοκρατίας. Κρίνεται αν την επόμενη μέρα θα έχουμε μια κυβέρνηση ανεξέλεγκτη ή ισορροπία στη δημοκρατία και το πολιτικό μας σύστημα. Αν θα έχουμε και ισχυρή αντιπολίτευση να ελέγχει την κυβέρνηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να παίξει αξιόπιστα αυτόν τον ρόλο, να στηρίξει τις ανάγκες της κοινωνίας, να εκπροσωπήσει την κοινωνική πλειοψηφία αλλά και να παίξει έναν ρόλο εξισορροπητικό στο σύστημα το πολιτικό και τη δημοκρατία. Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ σήμερα σημαίνει ισχυρή κοινωνία και υγιής δημοκρατία αύριο»

 

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;