Το beef που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμαστε: Mark Zuckerberg και Elon Musk «παίζει» να παλέψουν σε κλουβί
Καλά θα πάει κι αυτό.

Μία κόντρα ανάμεσα στον Elon Musk και τον Mark Zuckerberg πλανάται στον αέρα εδώ και αρκετά χρόνια, αφού οι δύο «γίγαντες» της τεχνολογίας έχουν μεγάλες διαφορές για διάφορα θέματα εδώ και αρκετά χρόνια. Οι αντιπαραθέσεις τους αφορούν φυσικά θέματα όπως η τεχνητή νοημοσύνη, τα κρυπτονομίσματα και η εξερεύνηση του διαστήματος.

Όπως κάθε εκατομμυριούχος που σέβεται τον εαυτό του, πλέον και οι δύο διαθέτουν τις δικές τους πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, που φυσικά είναι… αντίπαλες! Ωστόσο, η εχθρικότητα των δύο δισεκατομμυριούχων του τεχνολογικού κόσμου έλαβε μία νέα και κάπως απρόσμενη τροπή θα έλεγε κανείς.

Ο -κάπως εκκεντρικός- Elon Musk, επικεφαλής της Tesla και της SpaceX, προκάλεσε αστειευόμενος τον Mark Zuckerberg, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Meta (πρώην Facebook), σε έναν αγώνα μέσα σε ένα κλουβί! Ως εδώ όλοι -νομίζαμε- ότι αυτό θα παραμείνει ως ένα αστείο, αλλά ο Mark Zuckerberg, που είναι μεγάλος φαν των πολεμικών τεχνών, απάντησε στα σοβαρά ζητώντας από τον Elon Musk να του στείλει την τοποθεσία του αγώνα.

Το beef ξεκίνησε ουσιαστικά την Τρίτη (20/6), όταν ο Elon Musk ειρωνεύτηκα με ένα σχόλιό του στο Twitter ένα τον Mark Zuckerberg.

«Είμαι σίγουρος ότι η Γη ανυπομονεί να βρεθεί αποκλειστικά κάτω από τον αντίχειρα του Zuck, χωρίς άλλες επιλογές. Τουλάχιστον θα είναι “λογική”. Ανησύχησα για μια στιγμή» έγραψε ο Musk σε ένα tweet με ένα emoji που γελάει.

Τότε, ένας άλλος χρήστης του Twitter απάντησε ότι ο Elon Musk θα πρέπει να είναι προσεκτικός με τα όσα λέει, αφού ο Mark Zuckerberg ξέρει ζίου-ζίτσου. Αμέσως, ο Elon Musk του απάντησε: «Είμαι έτοιμος για έναν αγώνα σε κλουβί αν είναι και αυτός lol».

Αν και το tweet ήταν ολίγον τι αστείο και χιουμοριστικό, μέχρι που το είδα ο Mark Zuckerberg και το πήρε στα σοβαρά. Έτσι,  δημοσίευσε ένα screenshot της πρόκλησης του Musk στο Instagram story του το βράδυ της Τετάρτης (21/6) γράφοντας «Στείλε μου την τοποθεσί».

Η φράση από μόνη της δνε ήταν τυχαία, αφού είχε γίνει δημοφιλής από τον μαχητή του UFC, Khabib Nurmagomedov. Τότε, ο Elon Musk είδε την απάντηση του Mark Zuckerberg, πιθανώς «ψήθηκε» για έναν αγώνα και απάντησε με νέο tweet ως εξής: «Αν αυτό είναι αληθινό, θα το κάνω».

Μάλιστα, πρότεινε ως τοποθεσία το Λας Βέγκας και πιο συγκεκριμένα ένα από τα κορυφαία γήπεδα του UFC, ενώ αστειεύτηκε  ότι είχε μια ειδική κίνηση που ονομάζεται «The Walrus», όπου απλώς θα ξαπλώσει πάνω στον αντίπαλό του και δε θα κάνει τίποτα.

Ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί αν όντως οι δύο δισεκατομμυριούχοι σοβαρολογούν ότι σκοπεύουν να παλέψουν ή αν απλώς διασκεδάζουν, πειράζοντας ο ένας τον άλλο. Το Twitter πάντως πήρε στα σοβαρά το challenge και τρολάρει.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;