Γιουβέντους: Πρωτοφανής συμφωνία με την UEFA για αποκλεισμό από την Ευρώπη
Κοντά σε μια πρωτοφανή συμφωνία φέρονται να βρίσκονται Γιουβέντους και UEFA, αναφορικά με το ευρωπαϊκό μέλλον των «μπιανκονέρι»

Κοντά σε μια πρωτοφανή συμφωνία φέρονται να βρίσκονται Γιουβέντους και UEFA, αναφορικά με το ευρωπαϊκό μέλλον των «μπιανκονέρι» τη νέα σεζόν, σύμφωνα με το «Tuttosport».

Οι δύο πλευρές, κατά το δημοσίευμα, είναι κοντά σε συμβιβασμό, ο οποίος θα επιφέρει αποκλεισμό της Γιουβέντους από το προσεχές Conference League, με αντάλλαγμα το κλείσιμο του φακέλου για τις παραβιάσεις του Financial Fair Play.

Αντιπροσωπεία δικηγόρων φέρεται να ταξίδεψε από το Τορίνο στη Νιόν και οι δύο πλευρές διαπραγματεύθηκαν χθες τον φετινό αποκλεισμό της «Γηραιάς Κυρίας» από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με αντάλλαγμα ο φάκελός της να μπει στο συρτάρι.

Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμεί η απόφαση της ανεξάρτητης έρευνας της UEFA για το σκάνδαλο Plusvalenza, οι παραβιάσεις του οποίου ενδεχομένως επηρέασαν τους λογαριασμούς της ιταλικής ομάδας στο FFP και κατά συνέπεια τον διακανονισμό που υπέγραψε με την ευρωπαϊκή αρχή τον περασμένο Σεπτέμβριο ύψους μόλις 3,5 εκατ. ευρώ αντί των προσδοκώμενων 19 εκατ. ευρώ.

Αν αληθεύει όλη αυτή η ιστορία και φυσικά μπορεί να έχει υπόσταση, η Γιουβέντους «θυσιάζει» την ευρωπαϊκή παρουσία της στην τρίτη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση προκειμένου να επιστρέψει στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα σεζόν μέσω του ιταλικού πρωταθλήματος.

Με πληροφορίες από kathimerini.gr

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;