Εθνική μπάσκετ: Εκτός Παγκοσμίου ζήτησε να μείνει ο Σλούκας
Την πρόθεσή του να μην συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ γνωστοποίησε στην ΕΟΚ ο Κώστας Σλούκας.

Την πρόθεσή του να μην συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ γνωστοποίησε στην ΕΟΚ ο Κώστας Σλούκας.

Ο 33χρονος γκαρντ, τόνισε ότι θέλει να ξεκουραστεί ύστερα από μία γεμάτη και άκρως απαιτητική σεζόν με τον Ολυμπιακό κι ενώ το μέλλον του στους πρωταθλητές δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει.

Ζήσης (33), Παπαλουκάς (32) αλλά και Διαμαντίδης (30), είχαν πει «αντίο» στην Εθνική, περίπου σ’ αυτό το ηλικιακό πλαίσιο και μόνο σύμπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί, ενώ η ελληνοποίηση του συμπαίκτη του Σλούκα στον Ολυμπιακό, Τόμας Γουόκαπ, ίσως έπαιξε ρόλο στις σκέψεις του Έλληνα άσου.

Τίποτα, όμως, δεν θεωρείται δεδομένο και οι επόμενες ημέρες θα δείξουν τελικά αν ο παίκτης εμμείνει στην απόφασή του.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός ανέβηκε στο 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και εκτός απροόπτου ο 28χρονος Σέρβος σέντερ θα επιστρέψει με διετές συμβόλαιο στο λιμάνι, ύστερα από τη σεζόν 2019-2020.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου γκαρντ Δημητρη Μωραϊτη (τριετές), ο οποίος αγωνιζόταν στο Περιστέρι και είναι η δεύτερη μεταγραφική κίνηση των «πράσινων» μετά από αυτή του Κώστα Αντετοκούνμπο.

Οι τελικοί της Αδριατικής Λίγκας ολοκληρώθηκαν με την Παρτιζάν να στέφεται πρωταθλήτρια απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και πλέον ανοίγει ο δρόμος για να ξεκαθαρίσουν και οι υποθέσεις του Κέβιν Πάντερ και του Λούκα Βιλντόσα (κι όχι μόνον) για το «τριφύλλι».

Πηγή: kathimerini.gr

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;