Εξαφάνιση υποβρυχίου: Ο γιος του Βρετανού δισεκατομμυριούχου βρήκε… παρηγοριά σε συναυλία
Ο Μπράιαν Σαζ, γιος ενός εκ των επιβατών του τουριστικού υποβρυχίου Titan που εξαφανίστηκε, παρευρέθηκε σε συναυλία του αμερικανικού ροκ συγκροτήματος Blink-182.

Ο θετός γιος του Βρετανού δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία και εξερευνητή Χάμις Χάρντινγκ, ο οποίος είναι ένας από τους επιβάτες του τουριστικού υποβρυχίου Titan που εξαφανίστηκε την ώρα που ξεναγούσε εύπορους επιβάτες στο ναυάγιο του Τιτανικού στον Ατλαντικό, βρίσκει παρηγοριά στα μικρά πράγματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μπράιαν Σαζ παρευρέθηκε σε συναυλία του αμερικανικού ροκ συγκροτήματος Blink-182.

«Ο πατριός μου Χάμις βρίσκεται στο υποβρύχιο που χάθηκε στη θάλασσα. Είμαι συντετριμμένος αλλά θα έρθω απόψε στη συναυλία σας στο Σαν Ντιέγκο οπότε εσείς μπορείτε να μου δώσετε ελπίδα και να με κάνετε να αισθανθώ καλύτερα», έγραψε ο νεαρός στον λογαριασμό του στο Twitter το βράδυ της Δευτέρας απευθυνόμενος στα βασικά μέλη του συγκροτήματος ενώ η αμερικανική Ακτοφυλακή αναζητά το υποβρύχιο.

Ο Χάρντινγκ, επικεφαλής της εταιρείας Action Aviation με έδρα το Ντουμπάι και κάτοχος πολλών ρεκόρ Γκίνες, είναι ένας από τους πέντε ανθρώπους που ταξίδευαν με το υποβρύχιο το οποίο χάθηκε την Κυριακή.

Ο Σαζ ενημερώνει συνεχώς τους ακόλουθούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την εξαφάνιση του πατριού του και των άλλων επιβατών και την εξέλιξη των ερευνών. Εγραψε επίσης για το γεγονός ότι βρίσκει παρηγοριά στη μουσική εν μέση της εξαφάνισης του Χάρντινγκ.

«Μπορεί να είναι προσβλητικό το γεγονός ότι είμαι εδώ αλλά η οικογένειά μου θα ήθελε να βρίσκομαι στη συναυλία των Blink-182 καθώς είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα και η μουσική με βοηθά τις δύσκολες στιγμές», ανέφερε ο νεαρός σε ανάρτησή του στο Facebook η οποία έχει διαγραφεί μετά τη δημοσίευση.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αμερικανικής Ακτοφυλακής, το ερευνητικό σκάφος Polar Prince έχασε την επαφή με το πλήρωμα του Titan από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (ώρα Ελλάδος) ενώ το υποβρύχιο είχε αποθέματα οξυγόνου για περίπου 70 με 96 ώρες.

Ενας από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης οι οποίοι μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για τον τρόπο αντιμετώπισης του Σαζ όσον αφορά την εξαφάνιση του υποβρυχίου, ήταν η Cardi B. «Θα έπρεπε να είσαι δίπλα σε τηλέφωνο μήπως μάθεις κάτι νεότερο, έπρεπε να παρηγορείς τη μητέρα σου», έγραψε η δημοφιλής τραγουδίστρια στον λογαριασμό της στο Instagram.


Σύμφωνα με νομικά έγγραφα, ο Σαζ ο οποίος έχει διαγνωσθεί με διαβήτη τύπου 1 και ανήκει στο φάσμα του αυτισμού, πρυφυλακίστηκε τον Ιούνιο του 2021 καθώς κατηγορήθηκε για παράνομη διαδικτυακή παρακολούθηση.

Ο λογαριασμός του στο Twitter έχει πλέον διαγραφεί.

Με πληροφορίες από τους Los Angeles Times

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;