Αντίστροφη μέτρηση για το υποβρύχιο: Στις 14:08 θα τελειώσει το οξυγόνο - Λιγοστεύουν οι ελπίδες
Αργοσβήνουν οι πιθανότητες να βρεθούν ζωντανοί οι επιβαίνοντες του υποβρυχίου που βυθίστηκε στον Ατλαντικό.

Το υποβρύχιο που βυθίστηκε στον Ατλαντικό κοντά στο ναυάγιο του Τιτανικού αγνοείται και μαζί και η τύχη των επιβατών. Πρόκειται για ένα τουριστικό δρομολόγιο με τους επισκέπτες να πληρώνουν πολλά χρήματα για να δουν το ναυάγιο του Τιτανικού από κοντά.

Το βαθυσκάφος μεταφέρει πέντε άνδρες: Έναν Βρετανό, έναν Γάλλο δύτη, έναν Πακιστανό πατέρα με τον γιο του και τον ιδρυτή της εταιρείας που διοργάνωσε το ταξίδι στον βυθισμένο «Τιτανικό».


Το εν λόγω υποβρύχιο βυθίστηκε την Κυριακή (22.6.2023) και ακόμα οι αρχές που ερευνούν τον βυθό δεν έχουν καταφέρει να το εντοπίσουν.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το οξυγόνο μέσα στο υποβρύχιο θα τελειώσει σήμερα το μεσημέρι στις 14:08 (ώρα Ελλάδος), όπως σημείωσε η αμερικανική ακτοφυλακή. Υπενθυμίζεται πως το βαθυσκάφος προσπάθησε να προσεγγίσει το σημείο βύθισης του Τιτανικού, αλλά έχασε άμεσα την επικοινωνία με το πλοίο που το συνόδευε και δεν είναι σαφές ούτε σε ποιο βάθος βρίσκεται ούτε σε ποιο σημείο.

Από την πρώτη στιγμή η εταιρεία Ocean Gate τόνισε πως οι πέντε επιβάτες του υποβρυχίου είχαν οξυγόνο για 96 ώρες. Οι έρευνες συνεχίζονται και οι διασώστες δεν έχουν εγκαταλείψει την ελπίδα τους.

Αναφορικά με τους ήχους που ακούστηκαν την Τετάρτη από το βυθό κοντά στον Τιτανικό, ο υπεύθυνος της αμερικανικής ακτοφυλακής Τζέιμι Φρέντερικ σημείωσε πως κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι ακριβώς είναι.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;