Survivor All Star: Η πρώτη ατομική ασυλία - Ποιος αναδείχθηκε υποψήφιος για αποχώρηση
Το πρώτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας πραγματοποιήθηκε στο επεισόδιο της Δευτέρας (19/6) του Survivor All Star - Όσα είδαμε στο επεισόδιο

Οι 8 παίκτες που έχουν απομείνει στο Survivor All Star, μετά και την αποχώρηση της Μελίνας Μεταξά, δημιούργησαν το βράδυ της Κυριακής νέες ομάδες και οι ισορροπίες άλλαξαν. Στο επεισόδιο της Δευτέρας (19/6) είδαμε και το πρώτο αγώνισμα για ατομική ασυλία.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε και η 24ώρη ψηφοφορία για τους δημοφιλέστερους παίκτες, προκειμένου να δημιουργηθεί μία κατάταξη, βάσει της οποίας θα δρομολογηθούν οι επόμενες αποχωρήσεις.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, ο Κωνσταντίνος Βασάλος περιέγραψε ένα απίστευτο σκηνικό κατά τη διάρκεια του χθεσινού επάθλου. Από τη μεριά της, η Μαριάλενα, παρότι γκρινιάζει, δεν αποδέχεται τον χαρακτηρισμό των συμπαικτών της.

Όπως περιέγραψε στην κάμερα του Survivor All Star, ο Κωνσταντίνος Βασάλος:

«Αφού δεν σκότωσα εγώ αυτόν που είχε το τζετ σκι πάλι καλά. Κάναμε flyboard και δεν είχα υπολογίσει, δεν κοιτούσα που πάω και τι κάνω. Και σε κάποια φάση ήταν από κάτω αυτός από το τζετ σκι, μου ρίχνει μια μούντζα, με πέτυχε στο στήθος και με έριξε κάτω»

 

Πριν την πρώτη ατομική ασυλία, οι παίκτες του Survivor All Star είχαν την ευκαιρία να δοκιμαστούν στα «Παιχνίδια της Καραϊβικής». Έπαθλο ήταν πέντε λαχταριστά cup cakes για κάθε διαγωνιζόμενο ξεχωριστά. Αυτή τη φορά, όμως, οι 8 εναπομείναντες παίκτες δεν κλήθηκαν να απαντήσουν σωστά σε ερωτήσεις γνώσεων, όπως συνηθίζεται στο παιχνίδι, αλλά θα έπρεπε να καταφέρουν να μεταφέρουν με το στόμα μερικά μπαλάκια του τένις στο σωστό καλάθι. Όλο αυτό όμως έπρεπε να γίνει με δεμένα μάτια, χωρίς χέρια και αφού πρώτα… γευτούν περίεργους συνδυασμούς φαγητών, όπως τηγανιτές πατάτες με κέτσαπ, σαντιγί, μέλι και σαρδέλες.

Οι αντιδράσεις των παικτών κατά την όσφρηση και τη δοκιμή των φαγητών ήταν ξεκαρδιστικές. Αρκετοί από αυτούς φάνηκε να μην πτοούνται από τους αταίριαστους συνδυασμούς. Την ίδια ώρα, οι συμπαίκτες από τον πάγκο προσπαθούσαν να τους ενθαρρύνουν να ολοκληρώσουν όσο πιο γρήγορα και σωστά γίνεται τη δοκιμασία. Στις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού ήταν οι αντιδράσεις του Νίκου Μπάρτζη καθώς και η επιμονή που έδειξε ο Σάκης Κατσούλης λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Κόκκινη Ομάδα με σκορ 5-4 και, έτσι, κατάφερε να απολαύσει το γλυκό έπαθλο.

 

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, οι 8 εναπομείναντες παίκτες του Survivor All Star οδηγήθηκαν στον στίβο μάχης, για τον πρώτο ατομικό αγώνα ασυλίας της χρονιάς. Όπως τους ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός, ο νικητής του αγώνα ασυλίας δε θα μπορεί να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του και, μάλιστα, τους ανέφερε μερικούς νέους κανόνες. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ανακοίνωσε στους παίκτες:

«Πρώτος αγώνας ασυλίας. Ο καθένας παίζει ατομικά, παίζει για την ατομική ασυλία. Θα σας εξηγήσω λίγα πράγματα για το τι πρόκειται να δούμε στους αγώνες της ασυλία. Κάθε αγώνα ασυλίας θα έχει έναν νικητή ή μία νικήτρια. Όλες οι αναμετρήσεις θα προκύψουν με κλήρωση οπότε μπορεί να δούμε και μεικτούς αγώνες. Κάθε παίκτης παίζει για να κερδίσει την ασυλία και να και να έρθει στο αντίστοιχο συμβούλιο και να μην μπορεί να ψηφιστεί. Αυτός ο παίκτης μπορεί να ψηφιστεί όλοι υπόλοιποι ψηφίζονται κανονικά. Έτσι θα έχουμε τον πρώτο υποψήφιο.

Στον δεύτερο αγώνα τι ακριβώς γίνεται; Όλοι παίκτες ακόμα και ο υποψήφιος αγωνίζονται κανονικά για ποιο λόγο όμως; Γιατί ο παίκτης οποίος είναι υποψήφιος, αν καταφέρει και κερδίσει διώχνει την υποψηφιότητά του από πάνω του και υποδεικνύει κάποιον άλλον υποψήφιο στη θέση του. Αυτό το στοιχείο θα κάνει τα πράγματα πάρα πολύ ενδιαφέροντα. Το ίδιο θα συμβεί και στο τρίτο και τελευταίο αγώνα ασυλίας»

 

Όλοι οι παίκτες ξεκίνησαν με 5 ζωές. Οι αντίπαλοι προέκυψαν μετά από κλήρωση. Στο πρώτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας του Survivor All Star, δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Νίκος Μπάρτζης.

Η πρώτη παίκτρια του τέθηκε εκτός μάχης ήταν η Σταυρούλα, ενώ την ακολούθησε ο Βασάλος. Τρίτη από τη διεκδίκηση της ασυλίας αποχώρησε η Στέλλα και 4ος ο Μάριος.

Από την τελική τριάδα εκτός τέθηκε και η Μαριαλένα, η οποία για ακόμα μια φορά δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την ήττα της και την πλήρωσε για ακόμα μία φορά ο σύντροφός της Σάκης, ο οποίος πήγε στον τελικό μαζί με τον Ηλία.

Οι δύο φιναλίστ είχαν απομείνει με δύο ζωές με την πρώτη νίκη να την πετυχαίνει ο Σάκης, ενώ τη δεύτερη ο Ηλίας. Νικητής της ατομικής ασυλίας αναδείχθηκε, τελικά, ο Σάκης Κατσούλης.

 

Σε αυτό του συμβούλιο του νησιού του Survivor All Star, πριν οι 8 παίκτες οδηγηθούν στην κάλπη, ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες για το νικητή του τουρκικού ριάλιτι επιβίωσης. Όπως τους ανακοίνωσε αυτή ήταν η Νεφισέ, την οποία είχε κερδίσεις ο Σπύρος Μαρτίκας στις ελληνοτουρκικές «μάχες».

 

Στη συνέχεια, οι Ηλίας, Μαριαλένα, Στέλλα, Σάκης, Κωνσταντίνος, Μάριος, Σταυρούλα και Νίκος οδηγήθηκαν για πρώτη φορά στην κάλπη ατομικά, προκειμένου να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση της εβδομάδας του Survivor All Star. Το αποτέλεσμα έδωσε ένα όνομα, αυτό του Νίκου Μπάρτζη, με 3 ψήφους. Στις ψήφους ακολούθησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος με 2 ψήφους και από μία οι Ηλίας Μπόγδανος, Στέλλα Ανδρεάδου και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

 

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της κάλπης, ο Νίκος Μπάρτζης δήλωσε:

«Βάσει στρατηγικής αυτό έβλεπα κι εγώ. Κι εγώ αυτό θα έκανα. Να πω ότι δεν το περίμενα; Το είχα πει και από πριν ότι θα βγω υποψήφιος. Στο σημερινό συμβούλιο έχω έρθει θεατής, θέλω να δω πώς θα κινηθούν τα παιδιά»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
2'
77 - 58
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;