Survivor All Star: Το παιχνίδι γίνεται πλέον ατομικό - Οι νέες ομάδες & η 24ωρη ψηφοφορία
Όλα αλλάζουν στο Survivor All Star καθώς πλησιάζουμε προς τον μεγάλο τελικό - Οι ανακοινώσεις του Γιώργου Λιανού

Όλα άλλαξαν στο Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής (18/6). Ο Γιώργος Λιανός έκανε μερικές ανακοινώσεις στους παίκτες που άλλαξαν όλες τις ισορροπίες και μας προετοιμάζουν για τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, που είδαμε το βράδυ της Κυριακής, ξεκίνησε με τους παίκτες να σχολιάζουν τόσο την αποχώρηση της Μελίνας Μεταξά, όσο και την παραμονή των άλλων υποψηφίων. Η κουβέντα επικεντρώθηκε κυρίως στην παραμονή της Στέλλας Ανδρεάδου.

 

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μάλιστα, δεν δίστασε να… αδειάσει τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη για την στάση που κρατούν απέναντι του τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Ο παίκτης του Survivor All Star σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης:

«Ομάδα δεν υπάρχει εδώ και πολλές μέρες, εδώ και πολύ καιρό. Ο Σάκης με την Μαριαλένα έχουν επιλέξει να φεύγουν όταν έρχονται οι κάμερες λέγοντας και καλά πως «ο Κωνσταντίνος κάνει παρέα με τους μπλε». Ναι, κάνω παρέα με τους μπλε! Ποιο είναι το πρόβλημα; Με ενοχλεί πάρα πολύ γιατί off camera λένε, «έλα ρε δεν καταλάβαμε ότι ήρθαν οι κάμερες, φύγαμε επειδή νομίζαμε ότι θα έρθεις και εσύ μαζί μας». Κάτι κουλά. Ομάδες δεν υπάρχουν, ο καθένας σκέφτεται την πάρτη του και το συμφέρον του.

Το ξέρω όμως πάρα πολύ καιρό και δεν με απασχολεί καθόλου. Εγώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι στους 8 τελευταίους παίκτες του Survivor οπότε προχωράω, βλέπω μπροστά και κοιτάζω πως θα φτάσω στο Γαλάτσι. Τίποτα άλλο. Παιδιά, κάντε ότι θέλετε, δημιουργήστε ότι εντυπώσεις θέλετε, απομονωθείτε, κάντε τους αυτόνομους και πάμε παρακάτω» 

 

Στη συνέχεια του επεισοδίου, οι παίκτες του Survivor All Star κλήθηκαν σε έκτακτο συμβούλιο. Σε αυτό το συμβούλιο θα ενημερώνονταν για τις αλλαγές που έρχονται στο ριάλιτι, με τον Γιώργο Λιανό να τους ανακοινώνει ότι πλέον το παιχνίδι γίνεται ατομικό. Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στους παίκτες πως:

«Η 8αδα του Survivor All Star συνεχίζει στο ατομικό κομμάτι. Αυτό σημαίνει ότι πλέον στις ασυλίες δεν υπάρχουν ομάδες, ο καθένας διεκδικεί με τις προσωπικές του δυνάμεις την ατομική του ασυλία και συνεχίζει με αυτόν τον τρόπο στο παιχνίδι»

 

Οι ανακοινώσεις δε σταμάτησαν εκεί!

Ο παρουσιαστής προχώρησε και σε δεύτερη ανακοίνωση που αφορούσε την ψηφοφορία και τις αποχωρήσεις. Όπως αποκάλυψε, θα υπάρξει μια 24ωρη ψηφοφορία, από τη οποία θα προκύψουν οι δημοφιλέστεροι παίκτες του Survivor All Star. Έτσι, πλέον, οι αποχωρήσεις θα γίνονται βάσει αυτής της ψηφοφορίας για να επιταχυνθούν τα γυρίσματα.

 

Οι παίκτες, επίσης, θα χωρίζονταν σε δύο νέες ομάδες με τους αρχηγούς να επιλέγονταν από μία δοκιμασία. Οι δύο παίκτες που θα έκαναν τον καλύτερο χρόνο στους αγώνες κατάταξης θα γινόντουσαν και οι αρχηγοί των νέων ομάδων. Μάλιστα, οι ίδιοι θα επέλεγαν τους παίκτες που θα απαρτίζουν τις ομάδες τους.

Σε αυτό τον αγώνα κατάταξης, η Σταυρούλα είχε τον καλύτερο χρόνο και επέλεξε την κόκκινη μπαντάνα. Για συμπαίκτες τους Σάκη, Μαριαλένα και Βασάλο. Ο Μάριος, ο οποίος είχε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο, πήρε τη μπλε μπαντάνα και συμπαίκτες τους Ηλία, Στέλλα και Νίκο.

 

Στη συνέχεια, οι νέες ομάδες του Survivor All Star κονταροχτυπήθηκαν για πρώτο φορά για έπαθλο extreme sports στην Πούντα Κάνα.

Η νέα ομάδα των Κόκκινων μπήκε με φόρα στο στίβο μάχης και κατάφερε να προηγηθεί με 6-1. Ωστόσο, οι Μπλε κατόρθωσαν να κάνουν μία φοβερή αντεπίθεση και ισοφάρισαν σε 6-6 με το πρώτο σετ να πηγαίνει στο 7-7 και σε flag race. Εκεί οι Σταυρούλα και Βασάλος νίκησαν τους Μάριο και Στέλλα έκαναν το 8-7 και το 1-0 για τους Κόκκινους.

Σκληρή ήταν και η μάχη των δυο ομάδων στο 2ο σετ μέχρι και το 5-5. Σε εκείνο το σημείο ανέλαβαν δράση οι Σάκης και Σταυρούλα και έκανα το 8-5 και το 2-0 για τους Κόκκινους.

 

Έτσι, οι Κόκκινοι διασκέδασαν κάνοντας θαλάσσια σπορ και κυρίως flying board εκτός από έναν!

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;