Survivor All Star Spoiler: Ο πρώτος παίκτης που θα βρεθεί στον τάκο μετά τις αλλαγές
Survivor All Star Spoiler: Ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία.

Όλα άλλαξαν στο Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής (18/6). Ο Γιώργος Λιανός έκανε μερικές ανακοινώσεις στους παίκτες που άλλαξαν όλες τις ισορροπίες και μας προετοιμάζουν για τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στο έκτακτο συμβούλιο θα ενημερώνονταν για τις αλλαγές που έρχονται στο ριάλιτι, με τον Γιώργο Λιανό να τους ανακοινώνει ότι πλέον το παιχνίδι γίνεται ατομικό. Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στους παίκτες πως:

«Η 8αδα του Survivor All Star συνεχίζει στο ατομικό κομμάτι. Αυτό σημαίνει ότι πλέον στις ασυλίες δεν υπάρχουν ομάδες, ο καθένας διεκδικεί με τις προσωπικές του δυνάμεις την ατομική του ασυλία και συνεχίζει με αυτόν τον τρόπο στο παιχνίδι».

Ο παρουσιαστής προχώρησε και σε δεύτερη ανακοίνωση που αφορούσε την ψηφοφορία και τις αποχωρήσεις. Όπως αποκάλυψε, θα υπάρξει μια 24ωρη ψηφοφορία, από τη οποία θα προκύψουν οι δημοφιλέστεροι παίκτες του Survivor All Star. Έτσι, πλέον, οι αποχωρήσεις θα γίνονται βάσει αυτής της ψηφοφορίας για να επιταχυνθούν τα γυρίσματα.

Σύμφωνα με τα spoiler που σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, την πρώτη ατομική ασυλία θα κερδίσει ο Σάκης Κατσούλης, καθώς η αγωνιστική του απόδοση και τα εξαιρετικά αποτελέσματα στους στίβους μάχης δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για τους υπόλοιπους παίκτες.

Όσον αφορά το συμβούλιο του νησιού και την ψηφοφορία, όλοι θα λάβουν μέρος εκτός από τον Σάκη. Το αποτέλεσμα της κάλπης θα δείξει ότι ο πρώτος υποψήφιος για αυτήν την εβδομάδα θα είναι ο Νίκος Μπάρτζης, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που διεξάγεται το παιχνίδι.

Δες ακόμα:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;