Ναυάγιο στην Πύλο: Φραστικό επεισόδιο εναντίον Σακελλαροπούλου στην Καλαμάτα
Ναυάγιο στην Πύλο: Αλληλέγγυοι σε μετανάστες και πρόσφυγες ζήτησαν από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να μην κάνει show με τόσους νεκρούς.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου  βρέθηκε στο λιμάνι της Καλαμάτας για να ενημερωθεί σχετικά με το ναυάγιο της Πύλου. Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκαν τοπικοί αξιωματούχοι, αλλά αλληλέγγυοι σε μετανάστες και πρόσφυγες τής ζήτησαν να μην κάνει show με τόσους νεκρούς.

Συγκεκριμένα κατηγόρησαν την κυβέρνηση της ΝΔ πως «σκοτώνει» τους πρόσφυγες «στον φράχτη του Έβρου και ρίχνει τις βάρκες στο Αιγαίο», με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να απαντά πως πρόκειται για «σαπιοκάραβα» που τα «φορτώνουν διακινητές και κάνουν το εμπόριο, πόσες ευθύνες ακόμη υπάρχουν. Δεν είναι τόσο απλά όσο τα λέτε».

Οι αλληλέγγυοι τής ζήτησαν «λίγη σιωπή με τόσους νεκρούς» και την κατηγόρησαν επειδή φωτογραφήθηκε στον φράχτη του Έβρου. Επίσης, τόνισαν πως την κυβέρνηση της ΝΔ για τα παράνομα pushbacks και τους νεκρούς μετανάστες και πρόσφυγες στον Έβρο και στο Αιγαίο, με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου να απαντά πως «ο φράχτης είναι η προστασία των συνόρων της πατρίδας μου».

@radio80s.eu

προεδρος#ναυαγιο

♬ πρωτότυπος ήχος – radio80s

«Κοιτάξτε, είναι παραμονές εκλογών, εγώ δεν κατεβαίνω στις εκλογές, εσείς ναι» είπε σε άλλο σημείο η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με τους αλληλέγγυους να απαντάνε λέγοντας πως δεν κατεβαίνουν στις εκλογές και είναι ντροπή όσα λέει κι ότι κάνει «τυμβωρυχία».

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;