Survivor All Star - spoiler: Ανατροπή με τον παίκτη που αποχωρεί απόψε
Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι τέσσερις και είναι οι εξής: Μελίνα Μεταξά, Νίκος Μπάρτζης, Ηλίας Μπόγδανος και Στέλλα Ανδρεάδου.

Με ένα νέο, ανατρεπτικό επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ της Τετάρτης (14/6) το Survivor All Star μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Στο σημερινό επεισόδιο, οι δύο ομάδες θα δώσουν ό,τι δυνάμεις έχουν στον αγώνα επάθλου, ο οποίος αναμένεται ιδιαίτερα απαιτητικός.

Όπως βλέπουμε στο trailer, οι παίκτες θα δώσουν μάχη σώμα με σώμα, ενώ “μελανό” σημείο του αγώνα θα είναι μία αγκωνιά που φαίνεται να δίνει ο Κωνσταντίνος Βασάλος στον Νίκο Μπάρτζη. Στο Συμβούλιο του Νησιού που θα ακολουθήσει, ένας παίκτης θα αποχωρήσει απόψε και όχι αύριο Πέμπτη, λόγω του debate των πολιτικών αρχηγών, ενόψει των εκλογών του Ιουνίου.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι τέσσερις και είναι οι εξής: Μελίνα Μεταξά, Νίκος Μπάρτζης, Ηλίας Μπόγδανος, Στέλλα Ανδρεάδου.

Ένας από τους παραπάνω παίκτες θα εγκαταλείψει το ριάλιτι επιβίωσης, λίγες εβδομάδες πριν τον Μεγάλο Τελικό.

Σύμφωνα με τα Spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, η παίκτρια που φεύγει απόψε είναι τελικά η Μελίνα Μεταξά, παρότι οι πληροφορίες αρχικά μιλούσαν για αποχώρηση της Στέλλας Ανδρεάδου.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;