Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Είχαμε εκείνο το δύσκολο με το τροχαίο του Παντελίδη που έγινε την ώρα της εκπομπής»
«Είχα δίπλα έναν Κώστα Μαρτάκη που την προηγούμενη ήταν μαζί, έκαναν πρόβες και ήμασταν τελείως απροετοίμαστοι για όλο αυτό»

Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε καλεσμένη η Ντορέττα Παπαδημητρίου, το μεσημέρι της Τετάρτης (14/6). Μέσα σε όλα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο κομμάτι της παρουσίασης και τους τηλεοπτικούς της σταθμούς αλλά και την δύσκολη διαχείριση στην είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχαν γίνει διάφορα και ευτράπελα και αστεία, δεν το συζητάω. Έχω φάει την πιο επική τούμπα πιστεύω που έχει φάει κανείς στην τηλεόραση live με το πατίνι. Που είχα πέσει φαρδιά πλατιά, πως δεν είχα ανοίξει και το κεφάλι μου στα αλήθεια».

«Είχαμε όλο εκείνο το δύσκολο του τροχαίου του Παντελή που έγινε εκείνη την ώρα ακριβώς της εκπομπής και δεν ξέραμε τι και πως να κάνουμε. Είχα δίπλα έναν Κώστα Μαρτάκη που την προηγούμενη ήταν μαζί, έκαναν πρόβες και ήμασταν τελείως απροετοίμαστοι για όλο αυτό και έπρεπε να το χειριστούμε. Δεν είχαμε μέσα στο πλατό δημοσιογράφους, είχαμε όμως συνδεθεί όταν μπορούσαμε πια να ανακοινώσουμε την είδηση. Γιατί το ξέραμε από λίγο νωρίτερα αλλά δεν μπορούσαμε να το ανακοινώσουμε. Κατά τη διάρκεια μεν της εκπομπής, λίγα λεπτά πιο πριν, αλλά δεν μπορούσαμε να το ανακοινώσουμε. Του Μαρτάκη του το είπαμε όταν το μάθαμε όλοι, αλλά δεν του το είπαμε στον αέρα γιατί δεν μπορούσαμε να το πούμε. Όταν ανακοινώθηκε πια και το όνομα και μπορούσαμε να το πούμε, τότε το είπαμε».

«Ο Κώστας είχε φύγει από το πλατό, δεν μπορούσε το παιδί και ήμασταν όλοι πολύ σοκαρισμένοι. Φυσικά είχαμε αντιμετωπίσει και όλη την κατάσταση του να σταματήσουμε και την εκπομπή τελείως γιατί έγινε και το κλείσιμο του MEGA. Ήταν μια αρκετά απαιτητική χρονιά και για μένα η πρώτη που έκανα κάτι τέτοιο οπότε κάπως μου είχαν πέσει αρκετά είναι η αλήθεια» συμπλήρωσε ακόμη η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;