Black Mirror: Όσα θέλεις να ξέρεις για την έκτη σεζόν της αγαπημένης δυστοπικής σειράς
Black Mirror: Η έκτη σεζόν επιστρέφει στο Netflix και εδώ θα μάθεις όσα θέλεις να γνωρίζεις για αυτήν!

Η πέμπτη  σεζόν του Black Mirror έκανε πρεμιέρα στις 5 Ιουνίου 2019 και έκτοτε η μόνη «δόση» που πήρε το φανατικό κοινό της δυστοπικής σειράς ήταν τα δύο mockumentary εν μέσω πανδημίας με τίτλο «Death to 2020» και «Death to 2021».

Ωστόσο, πλέον ήρθε η στιγμή που πολλοί φαν περίμεναν και η αγαπημένη δυστοπική σειρά, δημιούργημα του Charlie Brooker, επιστρέφει στο Netflix. Συγκεκριμένα, η πρεμιέρα της έκτης σεζόν έχει προγραμματιστεί για τις 15 Ιουνίου και όσο να’ ναι ένας διάχυτος ενθουσιασμός υπάρχει.

Έτσι παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές πληροφορίες που ωσάν φαν του Black Mirror θα θέλατε να ξέρετε πριν πατήσετε το play αύριο!

Black Mirror: Όσα θέλεις να ξέρεις για την έκτη σεζόν της αγαπημένης δυστοπικής σειράς

Η κυκλοφορία της έκτης σεζόν ανακοινώθηκε εντελώς απρόοπτα με ένα teaser, το οποίο «έπεσε» σαν βόμβα. Η έκτη σεζόν θα αποτελείται από πέντε επεισόδια, τα οποία ως είθισται θα είναι αυτόνομα με δικό τους καστ και πλοκή και σύμφωνα με το Netflix αυτή η σεζόν θα είναι «η πιο απρόβλεπτη, η πιο δύσκολη να κατηγοριοποιηθεί, η πιο απρόσμενη σεζόν μέχρι τώρα».

Στις 31 Μαΐου 2023 «έσκασε» το trailer, η ημερομηνία κυκλοφορίας, το κατ και η πλοκή των επεισοδίων, με αποτέλεσμα το Hype να αυξηθεί κατακόρυφα και όλοι να είναι κάπως έτσι:

Συγκεκριμένα, τα επεισόδια είναι τα εξής:

1. Joan is Awful

Υπόθεση: Μια κοπέλα σοκάρεται όταν ανακαλύπτει πως η ζωή της έχει γίνει δραματική σειρά σε streaming πλατφόρμα παγκοσμίου φήμης και την ίδια ενσαρκώνει η γνωστή ηθοποιός Salma Hayek.

Σενάριο: Charlie Brooker

Σκηνοθεσία: Ally Pankiw

Πρωταγωνιστούν: Annie Murphy, Ben Barnes, Himesh Patel, Michael Cera, Rob Delaney, Salma Hayek

2. Demon 79

Υπόθεση:: Στη Νότια Αγγλία του 1979, μια ήσυχη πωλήτρια αναγκάζεται να κάνει φρικτές πράξεις για να αποτρέψει την καταστροφή.

Σενάριο: Charlie Brooker & Bisha K Ali

Σκηνοθεσία: Toby Haynes

Πρωταγωνιστούν: Anjana Vasan, Paapa Essiedu

3. Mazey Day

Υπόθεση:: Μια στάρλετ καταδιώκεται από παρεμβατικούς παπαράτσι ενόσω βρίσκεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες ενός ατυχήματος εγκατάλειψης του θύματος.

Σενάριο: Charlie Brooker

Σκηνοθεσία: Uta Briesewitz

Πρωταγωνιστούν: Clara Rugaard, Danny Ramirez, Zazie Beetz

4. Beyond the Sea
Υπόθεση: Σε ένα εναλλακτικό 1969, δύο άντρες σε μια επικίνδυνη hi-tech αποστολή, παλεύουν με τις συνέπειες μιας απίστευτης τραγωδίας.

Σενάριο: Charlie Brooker

Σκηνοθεσία: John Crowley

Πρωταγωνιστούν: Aaron Paul, Auden Thornton, Josh Hartnett, Kate Mara, Rory Culkin

 

5. Loch Henry

Υπόθεση:: Ένα νεαρό ζευγάρι ταξιδεύει σε μια ήρεμη πόλη της Σκωτίας για να γυρίσει ένα εκλεπτυσμένο ντοκιμαντέρ φύσης όταν τελικά τους τραβάει μια πολύ ενδιαφέρουσα τοπική ιστορία με σοκαριστικά γεγονότα που φτάνουν έως το παρελθόν.

Σενάριο: Charlie Brooker

Σκηνοθεσία: Adam Jenkins/Sam Miller

Πρωταγωνιστούν: Daniel Portman, John Hannah, Monica Dolan, Myha’la Herrold, Samuel Blenkin

Η σειρά μάλλον θα επιστρέψει «δριμύτερη» με τον Charlie Brooker να δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «GQ» ότι στη έκτη σεζόν «θα δούμε μερικές από τις πιο σκοτεινές ιστορίες που έχουμε δει», κάτι που από μόνο του είναι ένα κάποιο μεγάλο challenge δεδομένων των όσων έχουν προηγηθεί.

Κάθε επεισόδιο και κατάσταση στην πέμπτη σεζόν του Black Mirror είναι αρκετά διαφορετική σε σύγκριση με την άλλη.

Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε:

«Πάντοτε ένιωθα ότι το Black Mirror θα έπρεπε να παρουσιάζει ιστορίες που να είναι απόλυτα διακριτές η μια από την άλλη, και συνέχεια να εκπλήσσει τον κόσμο -και τον εαυτό μου- αλλιώς ποιο το νόημα; Δεν θα έπρεπε να είναι μια σειρά που μπορεί εύκολα να οριστεί αλλά να μπορεί να αναδημιουργεί τον εαυτό της”. Κάπως έτσι για αυτή τη σεζόν περιμένουμε αυτό το “κάτι” που μαρτυρά ποια σειρά βλέπουμε ή όπως λέει ο Brooker θα υπάρχουν “μερικά από από τα πιο οικεία Black Mirror σχήματα” αλλά σκοπεύει να φέρει κι άλλα στην επιφάνεια και να επεκτείνει “τις παραμέτρους σχετικά με το τι είναι τελικά ένα επεισόδιο Black Mirror».

Αυτή τη φορά μιλάμε για πραγματική ποικιλία στις θεματικές του κάθε επεισοδίου γεμάτο με απρόσμενες αλλαγές, τις οποίες θα δούμε σε μόλις πέντε επεισόδια.

«Ήξερα ότι είχα γράψει πολλά επεισόδια που κάποιος θα έλεγε ‘Ήμουν μέσα σε έναν υπολογιστή όλον αυτόν τον καιρό’“ δήλωσε ο ίδιος και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που αποφάσισε να μη μείνει σε κάτι που θα δώσει ένα στίγμα στο τι μπορεί στα αλήθεια να είναι και να περιλαμβάνει ένα επεισόδιο Black Mirror. Μένει να δούμε αν αυτό πέτυχε» είπε χαρακτηριστικά ο Charlie Brooker.

Οψόμεθα θα πούμε εμείς περιμένοντας καρτερικά την πρεμιέρα του Black Mirror στο Netflix αύριο Παρασκευή 15 Ιουνίου. 

Μέχρι τότε μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στο trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;