The Crown: Κλερ Φόι και Ολίβια Κόλμαν επιστρέφουν για την έκτη σεζόν
Ηέκτη και τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix, «The Crown» ετοιμάζεται να αποτίσει φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ

Ηέκτη και τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix, «The Crown» ετοιμάζεται να αποτίσει φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ, η οποία πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2022, με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Οπως ανακοίνωσε πρόσφατα η δημοφιλής πλατφόρμα streaming, η Κλερ Φοί που υποδύθηκε τη βασίλισσα στις δύο πρώτες σεζόν της σειράς και η Ολίβια Κόλμαν η οποία ενσάρκωσε τη Βρετανίδα μονάρχη στην τρίτη και τέταρτη σεζόν, θα συμμετάσχουν στον νέο κύκλο επεισοδίων δίπλα στην Ιμέλντα Στόντον την οποία παρακολουθήσαμε ως Ελισάβετ σε προχωρημένη ηλικία.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι έχουν ήδη γυριστεί κάποιες ειδικές σκηνές στις οποίες συμμετέχουν οι τρεις ηθοποιοί, μαζί με μια νέα προσθήκη στο καστ. Αυτή θα είναι η ηθοποιός Βιόλα Πρετετζόν («The Nevers») η οποία θα υποδυθεί την έφηβη πριγκίπισσα Ελισάβετ. Μέλος της παραγωγής δήλωσε ότι η ιδέα αυτή προέκυψε αμέσως μετά τον θάνατο της βασίλισσας.

 

Η πολυβραβευμένη σειρά έγινε πολύ γρήγορα δημοφιλής παγκοσμίως κι ενώ έλαβε ανάμεικτες κριτικές για το σενάριο, εκείνες της σκηνοθεσίας, ερμηνείας και φωτογραφίας ήταν άριστες. Οι Φόι και Κόλμαν κέρδισαν από ένα βραβείο Emmy για τον ρόλο της βασίλισσας από τη διαδοχή του πατέρα της στον θρόνο μέχρι τους γάμους των παιδιών της.

Κάθε σεζόν δημιουργούσε μικρές και μεγαλύτερες αντιπαραθέσεις, αλλά   καμία δεν ήταν τόσο σημαντική όσο τον πέμπτο κύκλο επεισοδίων. Κάποιες σκηνές απεικονίζουν τη στενή φιλία του Δούκα του Εδιμβούργου με την Λαίδη Πένι Ράμσεϊ η οποία τον συνόδευε στην οδήγηση άμαξας. Αυτή η δευτερεύουσα ιστορία στη σειρά πυροδότησε συζητήσεις στους Βρετανούς – και όχι μόνο – θεατές.

Κυρίως η τέταρτη αλλά και πέμπτη σεζόν κατακρίθηκαν για την απεικόνιση της σχέσης ανάμεσα στον πρίγκιπα Κάρολο και την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Στον τέταρτο κύκλο επεισοδίων γνωρίσαμε τη νεαρή Νταϊάνα και παρακολουθήσαμε το πρώιμο στάδιο της σχέσης της με τον – τότε – πρίγκιπα Κάρολο. Πολλοί, μεταξύ των οποίων και άνθρωποι του Παλατιού, αντέδρασαν για την υπερβολή στον χαρακτήρα του Καρόλου απέναντι στην Νταϊάνα που δεν ήθελε για σύζυγό του.

Ο πέμπτος κύκλος απεικόνισε την αρχή του τέλους για τους Κάρολο και Νταϊάνα συμπεριλαμβανομένης της περίφημης συνέντευξης που έδωσε η πριγκίπισσα στο BBC και τον Μάρτιν Μπασίρ. Σε εκείνο το επεισόδιο, η Νταϊάνα μίλησε για τη ζωή της στο παλάτι, την εξωσυζυγική σχέση του Καρόλου με την Καμίλα, τη μάχη με την ψυχική υγεία και τις διατροφικές της διαταραχές. Ανάμεσα στους ανθρώπους που κατέκριναν τη σειρά ήταν και ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Σερ Τζον Μέιτζορ.

Οι πέντε πρώτες σεζόν του «The Crown» είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα του Netflix.

Με πληροφορίες από Netflix & Collider 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
5'
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
5'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;