Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Τα τρέιλερ από νέες ταινίες και σειρές που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Η εβδομάδα που μας πέρασε είχε αρκετά τρέιλερ από μικρότερες ταινίες που αναμένεται να δούμε πρώτα στα φθινοπωρινά κινηματογραφικά φεστιβάλ και στη συνέχεια στις κινηματογραφικές αίθουσες. Παράλληλα, έχουμε και τις πρώτες εικόνες από σειρές που θα απολαύσουμε μέχρι το τέλος του 2023.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τα καλύτερα τρέιλερ από τις ταινίες και σειρές που θα δούμε μέχρι το τέλος του έτους.

Ταινίες

Poor Things

Η μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Λάνθιμου είναι γεγονός. Ο υποψήφιος για Όσκαρ Έλληνας σκηνοθέτης συνεργάζεται και πάλι με τον σεναριογράφο Tony McNamara και την Emma Stone στον πρωταγωνιστικό ρόλο για να πει μία διαφορετική οπτική της γνωστής ιστορίας του Frankenstein. Το τρέιλερ φαίνεται άψογο και περιμένουμε να δούμε ολόκληρη την ταινία στην μεγάλη οθόνη.

Expend4bles

Η νέα ταινία της σειράς ταινιών δράσης θα φθάσει στις αίθουσες στις 22 Σεπτεμβρίου. Το πρώτο τρέιλερ είναι γεμάτο δράση και ένα all-star καστ. Να σημειώσουμε πως η ταινία γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη.

Talk To Me

Η νέα ταινία τρόμου της Α24 από τους Danny και Michael Philippou έχει συγκεντρώσει ήδη διθυραμβικές κριτικές και θεωρείται μία από τις πιο πολυαναμενόμενες πρεμιέρες της χρονιάς. Για να δούμε αν θα είναι τόσο τρομακτικό όσο υπόσχονται οι κριτικές και τα τρέιλερ.

Insidious: The Red Door

Το νέο κεφάλαιο του γνωστού horror franchise φέρνει πίσω τους πρωταγωνιστές, Patrick Wilson και Rose Byrne, τριών από τις τέσσερις ταινίες που έχουμε δει μέχρι στιγμή. Ο Wilson, επίσης, έχει αναλάβει την σκηνοθετική καρέκλα.

Bottoms

Η σκηνοθέτης του “Shiva Baby” επιστρέφει με μία ιστορία ενηλικίωσης. Η κωμωδία, που έχει αποσπάσει ήδη διθυραμβικές κριτικές από το SXSW, θα ρίξει φως στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και θα μας δώσει μία διαφορετική οπτική στη γνωστή αυτή ιστορία της εφηβείας, της σεξουαλικής αφύπνισης και του… Λυκείου.

Bird Box: Barcelona

Η αναπάντεχη επιτυχία του θρίλερ με πρωταγωνίστρια την Sandra Bullock έκανε το Netflix να σκεφτεί να επεκτείνει τον κόσμο της ταινίας. Τώρα, θα ταξιδέψουμε στην Βαρκελώνη για να δούμε μίας διαφορετική οπτική της ιστορίας.

Coup de Chance

Ο αποκλεισμένος από το Hollywood λόγω των καταγγελιών γύρω από το όνομά του, Woody Allen, επιστρέφει με την 5οη ταινία. Η ταινία αναμένεται να φθάσει στις γαλλικές αίθουσες στις 27 Σεπτεμβρίου, ενώ πριν μπορεί να κάνει μία βόλτα από τα φθινοπωρινά φεστιβάλ.

Σειρές

The Witcher Season 3

Στις 29 Ιουνίου έρχεται το πρώτο μέρος της τρίτης σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix. Αυτός ο κύκλος θα είναι και ο τελευταίος που θα έχει ως πρωταγωνιστή τον Henry Cavill.

Milky Way

Η πολυαναμενόμενη πρώτη σειρά του βραβευμένου στις Κάννες, Βασίλη Κεκάτου, θα φθάσει επιτέλους στις τηλεοπτικές μας οθόνες το φθινόπωρο του 2023 μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Οι εικόνες είναι άκρως κινηματογραφικές και μας ετοιμάζουν για μία ξεχωριστή ιστορία στον γαλαξία που έχει δημιουργήσει ο γνωστός Έλληνας σκηνοθέτης.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;